Se împacă George Burcea cu Andreea Bălan?! Imaginea care spune totul. Nimeni nu se mai gândea la așa ceva

andreea balan george burcea

George Burcea și Andreea Bălan și-au luat adio la începutul acestui an. Actorul a călcat pe bec de mai multe ori și totul urma să se termine cu un divorț de răsunet. Mai mult se spunea că acesta nici nu vrea să-și mai vadă fetițele.

Se împacă George Burcea cu Andreea Bălan?!

Se pare că nu este nimic adevărat. Ultima imagine cu vedeta spune totul. Nimeni nu se mai gândea la așa ceva.

George Burcea și Andreea Bălan s-au despărțit, dar actorul a decis să meargă acasă la vedetă pentru a-și vedea fiicele. Nimeni nu se aștepta ca artista să se separe de soțul ei după doar cinci luni de mariaj.

Andreea Bălan a recunoscut că suferă și că cel mai mult o doare gândul că fetițele ei nu vor crește înr-o familie în care mama și tatăl lor să fie împreună.

Cu toate că George Burcea nu a vrut să mai aibă de-a face cu Andreea Bălan, a mers la ea acasă pentru a le vizita pe cele două fetițe, Ella și Clara. Pe pagina lui de Instagram, a făcut public totul.

Andreea Bălan a vorbit despre despărțirea de George Burcea. Vedeta a recunoscut că poate au greșit amândoi în relația de cuplu, dar nu se aștepta ca separarea să se producă atât de repede.

„Într-o relație greșesc amândoi și când se ajuge la o despărțire ambii au greșit. Unul mai mult, celălalt mai puțin, doar că în situația de față…

Eu eram ok, eram fericită, nu aveam prea multe să-i reproșez. Eu am început să-i reproșez în decembrie când și-a schimbat comportamentul. Nu pot să dau detalii prea multe pentru că nu vreau ca mai târziu fetițele mele să vadă. Dar pot să vă spun în mare că discuțiile au început în luna decembrie.

Nu era la fel de drăgăstos, la fel de afectuos, mai lipsea nopți de acasă și la un moment dat când l-am întrebat ce are mi-a spus niște lucruri care m-au durut. Apoi am plecat în vacanță. În vacanță a fost bine”, a spus Andreea Bălan.

Revista Presei