George Burcea s-a compromis total! Comportament scandalos al fostului soț al Andreei Bălan. E terminat

andreea balan george burcea

George Burcea nu mai are nicio șansă. S-a compromis total. Fostul soț al Andreei Bălan a scos la iveală un comportament de-a dreptul scandalos.

George Burcea s-a compromis total!

Actorul pare să fie la capătul nervllor și al puterilor. Altfel nu se explică ultimele sale ieșiri. Comentariile unor prieteni virtuali l-au scos din minți pur și simplu pe actor care a răbufnit.

Schimbările extreme pe care le-a subliniat Andreea Bălan se văd acum în comportamentul și reacțiile sale sfidătoare și ironice. Ultima postare pe o rețea de socializare s-a transformat într-o serie cu înjurături și jigniri. Una dintre cele care îl urmărește i-a reproșat că se laudă cu fetițele sale în timp ce doar Andreea se ocupă exclusiv de ele.

Burcea nu a mai putut suporta reproșurile aduse, așa că a reacționat extrem de vulcanic. „E ușor si frumos așa …….una e S-o crești zi de zi si alta e sa o vizitezi 1/2 ori pe săptămâna câteva ore ……”, „Ai făcut copii ți-ai luat bagajul si ai plecat… ai fugit de responsabilități”, „E foarte simplu așa ….„, au fost doar câteva din comentariile de la ultima sa postare de pe o rețea de socializare.

La aceste comentarii, Burcea a reacționat cu înjuături și insulte greu de reprodus.

Acesta a atacat-o indirect și pe fosta lui parteneră pentru faptul că ar fi venit să pozeze în victimă la TV. „Haideţi să nu mai pledăm în victime pe la TV doar de dragul publicului, emoţiei sau mai ales al marketingului…

Când marketingul bate sufletul, face ca, de exemplu, un vis american să devină doar o făcătură ordinară, o şedinţă foto de dragul publicului, fără a avea substrat, candoare, dorinţa pură sau alte sentimente care au o legătură cu sufletul omului. (…) Nimeni nu va părăsi cuiubul, dacă acolo-i bine…“, spunea George Burcea, în urmă cu ceva timp.

Revista Presei