George Burcea și Viviana vor deveni părinți? Șoc în showbiz-ul românesc. Viviana Sposub rupe tăcerea

de: Ana Toma
18 nov. 2020
George Burcea și Viviana vor deveni părinți? Șoc în showbiz-ul românesc. Viviana Sposub rupe tăcerea
George Burcea și Viviana Sposub

Șoc în showbiz-ul românesc. Viviana Sposub, noua iubită a lui George Burcea, a rupt tăcerea. Aceasta vine cu detalii uluitoare dinte ea și fostul soț al Andreei Bălan. Care sunt planurile ei în viitorul apropiat. Nimeni nu se aștepta la un așa anunț.

Viviana Sposub și George Burcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar la 20 și ceva de ani, concurenta de la ”Ferma” declară că totul merge mai bine decât s-ar fi așteptat vreodată.

”Pot spune că dragostea e totul! Iubesc mult! Iubesc viața, iubesc oamenii din jurul meu, iubesc tot ce mi se întâmplă în acest moment. Unde dragoste nu e, nimic nu e!”, a mărturisit Viviana Sposub pentru Viva.

Iubita lui George Burcea s-a prezentat cum nimeni nu a mai văzut-o vreodată. Aceasta a vorbit despre atitudinea ei, dincolo de camerele de filmat. Deși pare o persoană dură, se pare că Viviana este încă o tânără care continuă să se descopere.

”Viviana e o tânără care încă se descoperă pe sine! E un suflet de copil într-un corp de femeie sexy, cu cheful de viață al unei adolescente rebele. Îi place mult să râdă, să se bucure, să danseze, să cânte, să iubească, să trăiască! Și toate astea le împletește cu dorința arzătoare de a munci și de a realiza lucruri frumoase în viață. E ambițioasă și perseverentă, de curând a aflat că e și foarte puternică. Așa că nimic nu îi stă în cale!”, a povestit Viviana.

Viviana Sposub și George Burcea vor deveni părinți? 

Întrebată dacă și-ar dori un copil așa de devreme, vedeta nu s-a abținut deloc. Ea a povestit că până acum se aștepta deja să aibă un copil, însă lucrurile nu au mers așa cum a planificat, dar totuși nu este prea târziu. Viviana a mărturisit că așteaptă momentul potrivit.

”Mereu îmi închipuiam că pe la 22 de ani voi fi căsătorită și cu un copil. Uite că am ajuns la 23 de ani și situația stă cu totul altfel! Cu alte cuvinte, socoteala din Moldova nu se pupă cu cea din Capitală! Îmi doresc în continuare să devin mamă, dar am realizat că toate lucrurile în viață vin la momentul potrivit”, a mai spus ea.

Vezi și Boris Johnson a dezvăluit când se va termina pandemia de coronavirus. Premierul britanic a spus adevărul, chiar dacă a fost intens criticat pentru asta