George Burcea va fi șocat! Andreea Bălan scoate asul din mânecă: Încerc să mă autodepășesc

de: Ana Toma
06 aug. 2020
George Burcea va fi șocat! Andreea Bălan scoate asul din mânecă: Încerc să mă autodepășesc

George Burcea va rămâne fără cuvinte. După a decis să-și continue viața cu o altă persoană, Andreea Bălan a mai scos un as din mânecă. Totul îi merge mai bine ca niciodată și are planuri mari pentru viitor. 

După despărțirea de George Burcea, fanii erau îngrijorați de starea Andreei Bălan, însă situația este complet diferită. Artistei îi merge mai bine ca niciodată după separare. Are o nouă relație și a lansat și o piesă care are un succes.

Piesa se numește ”Nu mă doare” și are la bază vindecarea rănilor sale emoționale după separarea de actor. Versurile descriu etapele prin care o persoană trece atunci când suferă și își face ordine în viață.

Reacția lui George Burcea după lansarea acestei piese nu a apărut încă, însă probabil actorul va fi luat prin surprindere.

Încerc să mă autodepășesc

”Întotdeauna mi-am dorit să ies din zona de confort și să încerc să mă autodepășesc, să trec peste orice obstacol, să fac lucruri deosebite și să surprind. «Nu mai doare» reprezintă un alter ego, o parte din mine care se simte mai puternică după experiențele avute și pregătită să meargă mai departe. Mi-a plăcut mult viziunea Roxanei Paulică și a lui Vlad Roșca și modul în care au știut să pună în valoare acea latură.

Mi-am propus ca împreună cu ei să conturez o poveste emoțională, pe care să o prezint prin muzică. Piese precum «Inimă de fier» și «Am crezut în basme» reprezintă pașii către vindecare și fericire și cu siguranță vor urma și alte povești’, a declarat Andreea Bălan.

Aceasta este prima piesă pe care artista o lansează după ce și-a făcut o nouă relație. La puțin timp după separarea de George Burcea, Andreea a lansat „Inimă de fier’ și „Am crezut în basme’, single-uri ce au la bază experiențele personale ale artistei din ultimul timp.