Nimeni nu a știut adevărul. Momente dramatice pentru George Burcea. Ce a pățit fostul soț al Andreei Bălan

de: Ana Toma
01 aug. 2020
Nimeni nu a știut adevărul. Momente dramatice pentru George Burcea. Ce a pățit fostul soț al Andreei Bălan

Detalii sfâșietoare despre George Burcea ies la iveală. Actorul a trecut prin momente de coșmar înainte de a urca pe scenă. Întreaga mărturisire a apărut pe rețelele de socializare. Fanii au fost șocați.

George Burcea și Andreea Bălan s-au despărțit, iar încă dinainte de separarea celor doi, în spațiul public au existat o serie de informații cu privire la copilăria actorului și momentele dificile prin care a trecut, în special cu tatăl său.

Acum nimic nu mai e un secret. George Burcea și-a revenit după acea perioadă dificilă și își dorește ce e mai bun pentru copiii care trec prin momente asemănătoare. Astfel, actorul a decis să vină cu o mână de ajutor pentru cei defavorizați.

De asemenea, George Burcea nu s-a sfiit și a mărturisit momentele crunte prin care a trecut. Potrivit acestuia, au fost momente când nu avea unde să doarmă sau ce să mănânce, iar acest lucru era destul de dureros la acea vreme.

”Începând de astazi voi fi parte din echipa @salvaticopiii_iasi , iar împreunã ne dorim sa-i ajutam pe cei 120 de copii care frecventeazã zilnic centrul pentru a lua o masa caldã sau a participa la diferite activitati extrascolare.

Din fericire eu stiu cum este sã nu ai ce mânca (sau sã mãnânci din gunoi), sã nu ai unde dormi sau sã provii dintr-o familie dezorganizatã care nu poate sã-ti ofere tot ceea ce ai nevoie pentru a dezvolta maturul de mâine”, a scris Georgea Burcea pe Instagram.

La un pas de moarte

Cu puțin timp înainte ca Andreea Bălan și George Burcea să se separe, au ieșit la iveală mai multe amănunte șocante legate de relația actorului cu tatăl său. În copilărie, fostul soț al Andreei Bălan a fost la un pas să fie înjunghiat de acesta.

Actorul a mai mărturisit că a trecut cu bine peste momentele dificile din acea perioadă, iar singurul lucru pe care și-l dorește acum este să-i ajute pe cei mici care trec prin astfel de momente extrem de dureroase.

”Tot din fericire eu am depãsit acele momente, iar astăzi îmi doresc sã fiu lângã voi, așa cum mulți au fost lângã mine în acea perioadã. Vã mulțumesc din inimã cã m-ați ales, @m_ade_m88 & Anca Busuianu”, a adăugat George Burcea.