Gheorghe Dincă are o a treia victimă! Fiica unei polițiste a rupt tăcerea

gheorghe dinca

Gheorghe Dincă ar avea o a treia victimă. Fiica unei polițiste din România face dezvăluiri șocante. Aceasta a vorbit despre ce i-a făcut criminalul din Caracal unei alte fete. Din fericire, a reușit să scape.

Fata ar fi fost martor la o fază șocantă, în trafic. Potrivit acesteia, o fata a sărit din mașina lui Gheorghe Dincă. Fiica polițistei a fost audiată de DIICOT.

Aceasta se afla la semafor, în saptele mașinii în care Gheorghe Dincă se afla cu fata respectivă. Tânăra a ieșit din mașină și a fugit pe străzi. 

Se apre că în urma incidentului, criminalul din Caracal a coborât din mașină și s-a îndreptat spre șoferița din spate și i-a cerut numărul de telefon pentru a-i fi martoră în cazul în care fata pe care o luase la ocazie ar fi decis să meargă să povestească totul autorităților. Ulterior, fiica polițistei a primit zeci de telefoane de la agresor, până când i-a blocat numărul.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla cine este victima care a reușit să scape din mâinile lui Gheorghe Dincă.

Dincă va fi audiat joi

Gheorghe Dincă va fi audiat joi, de la ora 10, asta după ce acesta și-a schimbat declarațiile în legătură cu moartea Luizei. Agresorul i-a înștiințat pe procurori că vrea să își schimbe declarația privind uciderea tinerei, susținând, acum, că nu a omorât-o.

Criminalul va fi judecat, curând, pentru uciderea Alexandrei Măceșanu, după ce autoritățile au găsit rămășițele fetei în butoiul său din curtea casei. Acesta a ars-o fără milă.

Revista Presei