Gina Pistol, obligată să plece de la Antena1! Cine îi ia locul este o surpriză uriașă

11 dec. 2020
Gina Pistol, obligată să plece de la Antena1! Cine îi ia locul este o surpriză uriașă

Gina Pistol se poate declara o femeie împlinită. Toate visele ei au devenit realitate la 40 de ani, iubește și este iubită, are o carieră de succes și familia la care a visat. Ea și Smiley așteaptă pe lume venirea fetiței lor și amândoi sunt în al nouălea cer. Practic amândoi sunt numai un zâmbet, iar fericirea lor este contagioasă.

În noul context, în care va avea un bebeluș, Gina Pistol este obligată să renunțe la proiectul său de suflet, Asia Express. Emisiunea a fost lider de audiență și în plină pandemie a înregistrat cifre record, aducând Antenei1 încasări considerabile. Deși producătorii ar fi dorit-o tot pe Gina prezentatoare, aceasta ar fi explicat deja că dorește să rămână în țară pentru a avea grijă de fetița ei.

Cine are cele mai mari șanse să-i la locul Ginei Pistol la Asia Express

Cine îi ia locul Ginei Pistol la Antena1? Lista doritorilor este lungă și momentan se iau în calcul mai multe nume. Potrivit surselor VoxBiz.ro, cele mai multe șanse la această oră le-ar avea Răzvan Fodor, câștigătorul fostului sezon, împreună cu Sorin Bontea. În trecut, acesta a prezentat MasterChef la Pro Tv și s-a descurcat foarte bine.

Pe lista scurtă a producătorilor se mai află și alte nume importante ca Dorian Popa, Speak sau Liviu Vârciu, potrivit click.ro. Toți trei sunt foști concurență. Rămâne de văzut dacă producătorii Antena1 se vor decide să aleagă un bărbat ca prezentator pentru că sursele VoxBiz.ro susțin că s-ar dori mai degrabă o prezență feminină plus un co-prezentator pentru ediția din 2021.

Primele trei ediții s-au filmat în anul 2017 pe ruta Hạ Long – Bangkok – Vietnam – Laos – Cambodgia – Thailanda, în 2018 pe Negombo – Mumbai – Sri Lanka – India, iar în 2019 pe traseul Lucena – Taipei. Încă nu se știe ce traseu se va alege pentru cea de-a patra ediție, cea din 2021. Sunt luate în considerare țări care nu sunt atât de afectate de pandemie.