Momente teribile pentru Gina Pistol! A izbucnit în plâns în fața tuturor. Ce s-a întâmplat: este de nerecunoscut

gina pistol

Gina Pistol se pregătește să fie mămică, iar în ultima vreme pare a fi din ce în ce mai sensibilă. De acestă dată, iubita lui Smiley nu s-a mai putut abține și a plâns în fața tuturor. 

Gina Pistol este complet schimbată în sezonul 8 al Chefi la Cuțite. Iubita lui Smiley nu s-a mai putut controla și a izbucnit în plâns după ce a auzit poveștile copleșitoare ale concurenților.

Reacția Ginei Pistol a avut loc în cadrul campaniei Ajut eu!, când cei trei chefi au fost provocați să pregătească farfurii cu mâncăruri de senzație, pentru ca vedetele să liciteze pentru ele și banii să ajungă la familii nevoiașe.

Zis și făcut. Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea au pregătit niște farfurii cu preparate senzaționale pe care le-au scos la licitație, în cadrul unei ediții speciale a emisiunii Chefi la Cuțite, cu scopul de a veni în ajutorul Tudoriței, o femeie care are o poveste de viață dramatică și care își dorește să facă o școală de bucătărie.

Gina a fost cea care a trebuit să le prezinte chefilor povestea Tudoriței, dar nu s-a putut abține și a izbucnit în hohote de plâns. Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea au încurajat-o și îmbrățișat-o pe prezentatoarea Chefi la Cuțite, extrem de emoționată de povestea Tudoriței.

Gina Pistol, ajutată de Speak

Gina Pistol a fost ajutată de Speak pentru a-și reveni și le-a prezentat celor trei chefi tema ediției: să realizeze câte 3 farfurii senzaționale pe care să le scoată la licitație pentru 11 vedete.

Iubita lui Smiley nu a fost singura impresionată de povestea Tudoriței. Chefii au fost și ei impresionați.

”Această femeie are tot respectul meu. A plecat de copil de acasă. Vreau să gătim fericiți că putem ajuta pe cineva. Am să gătesc cu sufletul’, a spus Sorin Bontea.

”Și nu este simplu să o iei de la 0 în acest fel. Tudorița este un exemplu pozitiv. Nu accept nimic sub 1000 de euro. Este bine să știi că întorci ceva din arta ta de cineva care are nevoie’” a spus și chef Dumitrescu.

O sarcină ușoară

Gina Pistol este însărcinată în șase luni, pentru prima oară. Vedeta susține că duce o sarcină ușoară și nu se poate lăuda cu pofte la fel ca în cazul altor viitoare mămici.

”Eu nu prea am pofte acum, adică aș mânca oricând ceva acru – aș bea borș, fresh-uri de grepfrut și de lămâie – dar m-am gândit tot drumul spre casă, o oră și ceva, la hummus cu albuș de ou prăjit și cu o salată de roșii și de castraveți”, spunea vedeta în urmă cu ceva timp.

Citește și:

Revista Presei