Gina Pistol, reacție surprinzătoare: „Omul ăla este și prost și rău”. Cine a supărat-o atât de tare pe iubita lui Smiley

14 apr. 2021
Gina Pistol, reacție surprinzătoare:
Gina Pistol

La 40 de ani, Gina Pistol trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. După 9 luni, în care a fost răsfățată de fani, acum aceasta trebuie să suporte din ce în ce mai des răutațile fanilor, care o invidiază pentru viața frumoasă pe care o trăiește. Comentariile au început să devină din ce în ce mai critice, deși vedeta Antena 1 nu oferă motive.

Gina Pistol a postat pe Instagram o fotografie mai veche cu ea, la care a alăturat și un comentariu. Aceasta a dorit să arate că micuța Josephine o ține foarte ocupată și nu mai are timpul liber de altă dată. Dar asta nu înseamnă că se plânge de ceea ce i se întâmplă. Dimpotrivă. Trăiește viața la care a visat mereu.

Gina Pistol, bombardată cu comentarii negative

”Tot o poza mai veche. Poză făcută când aveam timp să fac 2376 de poze și sa aleg UNA. Acum spun săru’mâna daca apuc să-mi dau, dimineața (5:40-6:00), cu apă pe față. Cam atât despre mine. Tu ce mai faci?”, este mesaul din mesajul Ginei Pistol.

Reacțiile fanilor au apărut imediat și o mare parte dintre ele au fost negative. Mulți i-au reproșat prezentatoarei Chefi la Cuțite că nu este o mamă dedicată fiicei sale și că de fapt se plânge că are copil. În acel moment, Gina Pistol a izbucnit și a oferit și ea un răspuns pe măsură.

”Săraca de tine…ce greu este să crești copilul în tot luxul și să ai tot ce vrei pe tavă, nici nu vreau să mă gândesc ce coșmar este.”/ „Nu te mai văita o mamă nu se vaită, o mamă se sacrifică că știe pentru ce”/ „Nu te mai plânge atât! Dacă aveai trei sau patru copii nu mai aveai timp de Instagram”, au fost doar o parte dintre comentariile negative lăsate de cei de pe Instagram.

Reacția Ginei Pistol

Nici Gina Pistol nu a rămas datoare, iar replica ei a fost foarte apreciată în mediul online. Și asta pentru că răutățile de acest tip sunt din ce în ce mai frecvente și mulți cad victime unor astfel de reacții negative.

”Citind așa câteva comentarii de la ultima mea postare, am ajuns la o concluzie: cel mai periculos animal din lumea virtuală este omul, da este omul ăla care este și prost și rău. Acela e cel mai periculos”, a spus Gina Pistol.