Suma enormă pe care o cere Dorian Popa pentru a te urmări pe Instagram pentru 30 de zile

de: Ana Toma
09 apr. 2021
Suma enormă pe care o cere Dorian Popa pentru a te urmări pe Instagram pentru 30 de zile

Dorian Popa a vorbit recent despre câștigurile sale prin intermediul rețelelor de socializare. Influencer, actor, dar și artist, acesta mărturisea că încasează lunar și chiar 100.000 de euro din YouTube, prin intermediul clipurilor pe care le postează.

Declarațiile sale l-au făcut să fie subiectul ultimului episod al emisiunii Oanei Zăvoranu. Actrița l-a atacat dur pe Dorian Popa și le-a împărtășit fanilor adevăratele câștiguri ale artistului.

Cât cere Dorian Popa pentru un Instastory

Oana Zăvoranu a făcut public în timpul emisiunii cifre exacte, pe care se pare că Dorian Popa le-ar cere doar pentru postările de pe Instagram. La aceste venituri, să nu uităm că se mai adaugă și banii făcuți din YouTube prin intermediul clipurilor sale.

Astfel, conform datelor prezentate de Oana Zăvoranu pentru un simplu vlog, Dorian Popa ar cere suma de 2500 de euro. Pe de altă parte, pentru un video dedicat, în care artistul promovează un anumit brand, se percepe o taxă de 5.000 e euro

Dacă vă întrebați cât costă un Instastory în care artistul să promoveze un anumit produs, ei bine, Dorian Popa ar cere suma de 1.500 de euro. Postările pe Instagram sunt și ele destul de costisitoare. pentru o singură fotografie, Dorian Popa cere suma de 2.500 de euro, conform informațiilor oferite de Oana Zăvoranu.

Suma încasată de Dorian Popa pentru un give away

Cum give away-urile uint la mare căutare pe rețelele de socializare, a venit momentul să știm și câți bani sunt la mijloc în această poveste, iar conform informațiilor oferite de Oana Zăvoranu, Dorian Popa ar cere pentru un simplu give away între 5.000 și 10.000 de euro.

Dacă vreți ca Dorian Popa să vă urmărească pe Instagram, ei bine și pentru această acțiune se percepe un preț care nu este pentru oricine. Artistul ar cere suma de 5.000 de euro pentru a urmări un cont de Instagram, însă doar pentru o perioadă de 30 de zile.

Pentru IGTV, Dorian Popa cere tot 5.000 de euro. În cazul postărilor pe Facebook, prețurile sunt mai accesibile și anume 1.500 de euro pentru o postare.

Pe de altă parte, pentru cei care vor o postare pe YouTube făcută de Dorian Popa, prețul este de 5.000 de euro.

Sursa: YouTube, Oana Zăvoranu