Greu de ghicit! Ce vârstă are Maria de la Războinici și cu ce se ocupă în viața de zi cu zi

27 feb. 2021
Greu de ghicit! Ce vârstă are Maria de la Războinici și cu ce se ocupă în viața de zi cu zi
Maria, în competiția Survivor România

Maria de la Războinici s-a remarcat la Survivor România prin gândirea pozitivă și calmul ei imperturbabil. Tânăra a jucat handbal și baschet în liceu, iar sportul reprezintă una din marile ei pasiuni. Faptul că a fost selectată de producătorii Kanal D să facă parte din cea mai de succes emisiune a lor este cea mai mare realizare a ei până în acest moment.

Maria Hîngu are doar 25 de ani, deși pare mult mai matură decât o arată vârsta. Ea lucrează ca asistent manager al unei cafenele și puțini s-ar fi gândit că aceasta este o fire atât de puternică și că va rezista atât de bine la stresul la care sunt supușii concurenții care se duelează pentru marele trofeu Survivor România în Republica Dominicană.

Maria este una dintre cele mai bune fete din competiție, reușind să aducă echipei sale foarte multe puncte până acum. Aceasta nu s-a implicat în niciun conflict și a preferat să păstreze un echilibru în echipă.

Ce șanse are Maria să câștige Survivor România

„M-am înscris la Survivor din dorința de a-mi întrece toate limitele. M-am regăsit complet în acest format și asta m-a făcut sa îmi doresc cu adevărat sa fac parte din acest show. Pornesc la drum cu gândul ca pot câștiga și îmi doresc sa fac asta”, a spus Maria Hîngu înainte de a intra în competiția Survivor România.

Maria Hîngu pe Instagram

Tânăra are 1.75 m înălțime și cântărea 57 kg înainte să plece spre Republica Dominicană. Fanii o consideră una dintre favoritele la marea finală, chiar dacă nu-i dau șanse și la trofeu.

Prima ediție a Survivor România a fost câștigată de Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga. Aceasta a fost nominalizată de foarte multe ori pentru eliminare de către colegii ei din echipa Faimoșilor, dar publicul a salvat-o de fiecare dată. Și tot publicul i-a oferit și marele premiu, deși nu a fost cea mai bună sportivă.