Elena Ionescu trădează Kanal D! Cu ce televiziune de top a semnat câștigătoarea Survivor România

de: Ana Toma
20 aug. 2020
Elena Ionescu trădează Kanal D! Cu ce televiziune de top a semnat câștigătoarea Survivor România

Cutremur în showbiz-ul românesc. Elena Ionescu i-a lăsat mască pe toți în urma ultimei decizii luate pe plan profesional. Câștigătoarea Survivor România a semnat cu un alt post de televiziune. Fanii vor fi șocați.

Deși au trecut doar câteva luni de când a câștigat show-ul Survivor din cadrul postului tv, Kanal D, Elena Ionescu nu pare să stea prea mult pe gânduri. Solista s-a implicat într-un nou proiect al postului de televiziune Antena 1. Este vorba despre o emisiune din care va face parte inclusiv fiul său.

Surse apropiate solistei susțin că este vorba despre emisiunea ”Mămici cu lipici”, iar anul 2020 a fost unul dintre cei mai productivi ani pentru câștigătoarea Survivor România.

“Daca pentru multi anul 2020 a fost unul cu ghinion, iata ca pentru Elena a fost unul cu realizari. A castigat premiul cel mare la reality-showul de la Kanal D si a semnat cu Antena 1 pentru o noua emisiune. D

e data aceasta este vorba despre un show cu mamici vedete, Mamici cu lipici, in care il va implica si pe fiul ei, Razvan, si in care vor fi si alte persoane publice care au copii. Elena vrea o viata mai buna pentru copilul ei si cum nu sunt concerte si evenimente acum e bucuroasa ca poate castiga bani din munca in televiziune.

Ei i-ar fi placut si la Te cunosc de undeva, show-ul transformarilor, insa nu-i timpul trecut”, au povestit sursele citate, pentru click.ro.

Decize jenantă

Câștigătoarea Survivor România și-a șocat fanii în urma deciziei luate după câștigarea concursului. Elena Ionescu a inceput sa cheltuiasca cei 250.000 de lei primiți, iar primul lucru pe care l-a făcut a fost să meargă la un medic estetician din Capitală.

Totul a iesit la iveală pe un grup de Facebook, acolo unde fanii Elenei Ionescu s-au arătat dezamăgiți de faptul că și-a mărit buzele, având în vedere că în cadrul concursului, aceasta s-ar fi plâns că sta cu chirie și îi este greu să fie o mamă singură.