Horoscop 31 octombrie 2020. Maria Sârbu explică în ce mod sunt influențate zodiile de Luna Plină azi

maria sarbu

Horoscop 31 octombrie 2020. Celebrul astrolog Maria Sârbu a explicat pe scurt ce influență are Luna Plină astăzi pentru fiecare zodie în parte. Aceasta este recunoscută și pentru cărțile sale extrem de interesante, axate pe dezvoltare personală și care sunt adevărate lecții pentru fiecare dintre noi.

„Am lansat în 2016 cartea ”Cum să ai o relație plină de iubire Cuplurile zodiilor” și atunci am promis că va urma o doua carte despre nevoile bărbaților în cuplu. Apoi, în 2017 am publicat o altă carte ”Provocarea unei noi vibrații”, o carte de teste care ajută la vindecarea emoțională și la înțelegerea unor răni din cauza cărora rezonăm greșit în parteneriatele noastre și în dragoste.

Iar anul acesta iată a venit și vremea celui de-al doilea volum Cuplurile zodiilor, respectiv, ”Tot ce trebuie să știi despre bărbați”, un volum în care am scris între 20-26 pagini despre câte un bărbat”, a spus Maria Sârbu.

Horoscop 31 octombrie 2020 cu Maria Sârbu

Această lună plină potrivită cu sărbătoarea, 31 Oct, va scoate demonii și obsesiile fiecăruia de pe unde se află ele.
Iar ca idee, este luna plină care dă demonilor putere, a scris Maria Sârbu pe pagina ei de facebook.

Berbec – Trebuie să te întorci la iubire și plăcere.

Taur – Pe drumul pe care ești ai doar provocări, ori schimbi drumul cu totul ori schimbă ceva substanțial la tine.

Gemeni – ai grijă la sănătatea fizică și psihică.

Rac – Nimic în jurul tău nu îți convine, privește în interior și în viitor dacă nu vrei să îți pierzi puterea.

Leu – Ai lecții personale profunde, poți pierde strălucirea și ”lumina solară”.

Fecioară – Sunt portaluri pe care poți merge doar tu dacă ești prezent mereu și dacă înveți la secundă lecțiile din mers, altfel atenție și tu în ce te perfecționezi.

Balanță – Trebuie să ieși din criză, ai nevoie de putere să nu lași energii negative sau malefice să îți pătrundă în spirit.

Scorpion – Demonii tăi mai prezenți și mai periculoși decât oricând, atenție la alegerile tale. O perioadă care îți determină vremea pe 9 luni/9 ani.

Săgetător – Demonii tăi cei mai ascunși îți pot face probleme…de sănătate. Atenție și la dușmanii tăi cei mai ascunși.

Capricorn – Sunt anumite contexte care te pot ridica și te pot eleva. Iar pentru moment trebuie să înveți să fii dresor.

Vărsător – Lecții care te pot lăsa neputincios. Tu, uneori …sau adesea, te lupți pe fronturile greșite, atenție acum …la motivul celor care vor să te frustreze.

Pești – Dacă vei aprecia răul unora se poate ”să ți se urce în cap” mai târziu, din frică de conflict sau din dorința de a da bine, mai bine nu face nimic și fii de partea celor care nu zic nimic, nu uita că eclipsele ce vin te vor scoate la tablă.

Între a fi rău și pasiv alege tu cui dai putere! Mai ales când Marte e retrograd și Mercur la fel!
Să fiți luminoși!

Revista Presei