Horoscop Maria Sârbu. Ce ne aduc ultimele trei luni din an. Cum resimt zodiile relațiile în pandemie: între vindecare și traumă

maria sarbu

Horoscop Maria Sârbu. Perioada de pandemie este una care oscilează între vindecări și traume, o perioadă de lămuriri pentru unele cupluri și de renaștere pentru alte povești de dragoste.

Toate zodiile sunt afectate în 2020 din multe puncte de vedere și inevitabil iubirea este un plan care a avut mult de suferit.
Multe dintre zodii (Berbecul, Balanța, Gemenii, Leul, Peștii) au revenit la melancolie și altele (Săgetătorul, Scorpionul, Capricornul) au preferat să rupă relații pentru a se retrage în angoase sau pentru a se îndepărta de problemele celuilalt. În mod special au fost afectați Taurii pentru că viața lor amoroasă a devenit instabilă și deriva lor personală i-a scos din răbdări.
Din păcate nici finalul de an nu va fi mai benefic pentru relațiile fragile și nici pentru persoanele sensibile, irascibile în această perioadă. Ce se vede însă destul de clar pentru 2021 este că va fi anul care va încuraja iubirea la distanță sau căsătoriile la distanță, un subiect care să ne dea de gândit.

Probabil că fiecare etapa are rolul ei în parcursul existențial al fiecăruia, mai ales acum când începem să ne gândim la Sărbători și la felul în care le vom petrece.

Pentru primele 9 luni din 2020, toate zodiile au resimțit romantismul și nevoia de a trăi o poveste boemă, o iubire poetică însiropată cu inspirație, în care amândoi să fie mici artiști. În mod special Balanțele, Gemenii, Scorpionii au trăit și mai intens fiecare moment.

Horoscop Maria Sârbu. Ce ne aduc ultimele trei luni din an

Ultimele 3 luni din an readuc nevoia de pasiune fizică și emoțională în sufletele noastre. Cu toții vrem mai multe condimente în povestea noastră de dragoste și ne lipsește intensitatea pe care o căutăm și o vrem înapoi.

Se vor dezvolta povești noi de iubire pentru zodiile de apă în general (Racul, Peștii și Scorpionii), bazate pe pasiunea din dormitor și pe setea de flirt și senzualitate.

Fiecare zodie își recâștigă senzualitatea și își potențează atuurile în dragoste. Puțini se gândesc la nevoile reale și câțiva (Berbecii, Fecioarele, Vărsătorii) au învățat să negocieze.
Despre finalul lui 2020 putem să ne așteptăm la fenomene de vindecarea a fragilității emoționale și la realizarea că uneori putem să luăm lucrurile prea personal. Vom începe unele lecții de încredere (în sine și în celălalt) și vom realiza când și de ce suntem naivi, sau cel puțin vom începe să înțelegem aceste lucruri și vom lucra în ritmul nostru fiecare la aceste remedieri de atitudine asupra lor.
Pentru a ști ce ai de făcut mai bine pentru a păstra iubirea ta și a persoanei iubite, subliniez că este de preferat să cauți armonia, să te păstrezi deschis emoțional, pentru că acestea vor fi cele mai mari lecții de dragoste la acest final de an! Cei care sunt obișnuiți să fie indisponibili afectiv,(Fecioare, Capricorni, Pești), care își inhibă trăirile și plăcerile sau care sunt într-un continuu auto-sacrificiu, vor avea și ei lecții de dragoste înainte de aceste sărbători.

Nevoile în dragoste a fiecărei zodii

Dacă vrei să lași astrele să se alinieze, atunci ai nevoie să crezi în iubire, să uiți de agresivitatea în cuplu, fie ea intelectuală, emoțională sau spirituală și să faci echipă bună cu cei dragi. Trebuie să cârmuiți împreună aceeași barcă prin mijlocul furtunii și să vă îmbunătățiți ascultarea, răbdarea, înțelegerea și negocierea. Un bun final de an va fi destinat celor care se infuzează cu iubire, se iubesc ca între buni prieteni și de asemenea pentru cei care știu să aducă pe rând pasiunea și efervescența în rutina de zi cu zi!
Despre nevoile în dragoste a fiecărei zodii am scris în cărțile mele și vă recomand cu drag două dintre ele: ”Cum să ai o relație plină de iubire. Cuplurile zodiilor” și ”Tot ce trebuie să știi despre bărbați”, publicată recent și disponibilă pentru comandă aici: http://librariascriitorilor.ro/books/details/430/tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-barbati/1

Pentru a ști ce ai de făcut mai bine pentru a păstra iubirea ta și a persoanei iubite, putem sublinia că este de preferat să cauți armonia, să te păstrezi deschis emoțional, pentru că acestea vor fi cele mai mari lecții de dragoste la acest final de an! Cei care sunt obișnuiți să fie indisponibili afectiv, care își inhibă trăirile și plăcerile sau care sunt într-un continuu sacrificiu sau autosabotaj, vor avea și ei lecții de dragoste înainte de aceste sărbători.

Dacă vrei să lași astrele să se alinieze, atunci ai nevoie să crezi în iubire, să uiți de agresivitatea în cuplu, fie ea intelectuală, emoțională sau spirituală și să faci echipă bună cu cei dragi. Trebuie să cârmuiți împreună aceeași barcă și să vă îmbunătățiți ascultarea, răbdarea, înțelegerea și negocierea.

Finalul de an va fi în favoarea celor care caută iubirea implicat și celor care vor aduce entuziasmul și efervescența în rutina lor de zi cu zi, nu ezita nici tu să te păstrezi încrezător și să te ajuți de înțelegere și de polarizare în relația ta, pentru ca restartul după pandemie să aducă înapoi normalitatea.

Revista Presei