Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

12 iun. 2021
Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari
Cristina Demetrescu, astrolog

Horoscop Cristina Demetrescu. Pe 10 iunie, chiar de Ziua Înălțării Domnului a avut loc un fenomen astrologic rar, dar cu impact major pentru fiecare zodie în parte. Eclipsa de Soare coroborată cu Mercur Retrograd crează probleme, tensiuni, presiune, care trebuie gestionate cu multă prudență.

Invitată la Antena 3, astrologul Cristina Demetrescu a explicat în detaliu cu ce ne vom confrunta în următoarea perioadă și a dat și sugestii legate de modul în care trebuie percepute lucrurile și reglate, mai ales în plan emoțional, unde se vor da lupte grele.

Ce probleme crează Mercur Retrograd și eclipsa de soare

„Acest Mercur Retrograd conjugat cu eclipsa este marea problemă și oamenii s-ar putea să simtă o anumită presiune, mai ales că iunie este o lună de vârf în ceea ce privește din nou tensiunea dintre două planete care sunt cumva amprenta lui 2021, Uranus și Saturn.

Deci este nevoie de foarte multă răbdare, pentru că evenimentele se pot suprapune unele peste celelalte, sistemul nostru nervos s-ar putea să nu ducă toată încărcătura acestei perioade, trebuie să avem răbdare pentru că unele lucruri se pot anula, se pot amâna, anumite răspunsuri pot întârzia, este mai greu cu concentrarea, este o perioadă de examene, populația tânără este afectată de toată această situația cu acest Mercur Retrograd, se pot pot produce și anumite revelații prin informațiile primite, este foarte bine să le căutăm, să le cerem pentru că eclipsele au un efect și pozitiv, dar și mai puțin pozitiv”, a spus Cristina Demetrescu.

Astrologul a vorbit despre ceea ce înseamnă 10 iunie și din punct de vedere al proiectelor noi. Practic este un bun moment pentru noi începuturi. Trebuie precizat că fenomenul astral nu va avea impact doar pentru o singură zi, ci se va resimți întreaga lună. Așa că zodiile trebuie să ia aminte.

Atenție mare la ceea ce gândiți în această perioadă

Horoscop Cristina Demetrescu. Este bine ca în această perioadă să vă stabiliți anumite obiective, să vă gândiți pozitiv la ele și să transmiteți mesajele corecte în Univers pentru că acestea vor deveni realitate. Dacă veți devia spre negativ, v-ați putea trezi cu surprize neplăcute, așa că monitorizați-vă cu atenție gândurile.

„Cei care călătoresc s-ar putea să fie cumva afectați și impactați, mai ales atunci când nu mai au răbdare, pentru că eclipsa de Soare se produce chiar pe Gemerni, care are legătură cu drumurile și aici s-ar putea să fie niște probleme să auzim de tot felul de situații.

Altfel, toată această conjuctură poată să presupună reluarea unor probleme mai vechi, repunerea pe ordine ale unor proiecte și cred eu că este un mare boom această zi, este un efect astrologic care poate să ducă oamenii pe făgașuri noi, în funcție de informațiile primite”, a mai  spus Cristina Demetrescu, la News Hour with CNN de la Antena 3.