Horoscop Cristina Demetrescu. Previziuni pentru lunile de primăvară. Când am putea scăpa de pandemie 

de: Ana Toma
10 mart. 2021
Horoscop Cristina Demetrescu. Previziuni pentru lunile de primăvară. Când am putea scăpa de pandemie 
Cristina Demetrescu, astrolog

Horoscop Cristina Demetrescu. Astrologul Cristina Demetrescu începe primăvara cu o doză de optimistm. Aceasta a spus ce ne așteaptă în următoarele luni de primăvară, dar și când am putea scăpa de pandemie.

Cristina Demetrescu este foarte cunoscută pentru previziunile exacte pe care le are, iar de această dată, astrologul a reușit să ajungă la informația pe care multe persoane o doreau să o audă de luni de zile.

Horoscop Cristina Demetrescu. Când se termină pandemia

Astrologul spune că lucrurile vor progresa treptat însă totul merge spre bine. Conform acesteia, oamenii vor continua să fie preocupați de sănătate în următoarele două luni și au și un motiv bun.

Într-adevăr, pandemia nu a luat sfârșit, însă Cristina Demetrescu susine că pe axa Fecioară-pești este prezent și Venus, care aduce soluții, remedii și vindecare. Cu alte cuvinte, față de ce am trăit până acu, în cel de-al treilea var sunt lucruri care lucrează pentru vindecare. 

”Lucrurile vor fi progresiv mai bune. De la lună la lună – martie, aprilie, mai – vom avea din ce în ce mai multe vești bune. Pe Axa de sănătate am avut o Lună plină pe axa Fecioară-Pești, care determină ca oamenii să fie preocupați în continuare de sănătate. Pandemia nu s-a închis, dar în această axă îl avem și pe Venus care este benefic, aduce remedii și soluții, spre deosebire de configurația astrală din valul 1 și valul 2. La acest val trei există și ceva care lucrează în favoarea vindecării”, a spus astrologul, la Antena 1. 

Blocajele dispar odată cu anotimpul

Cristina Demetrescu mărturisește că odată cu instalarea lunilor de primăvară, planetele devin mai prietenoase, eliminând astfel blocajele de pânăă acum.

De această dată avem o primăvară care ar putea schimba lucrurile și le-ar putea alinia în bine. Mai mult de atât, omenirea ar putea deveni mult mai armonioasă și ar putea scăpa de panica de până acum.  

”Acum ne confruntăm cu efectele unei cauze care s-au creat cu ceva timp înainte. Acum, de 1 martie, avem o piramidă foarte frumoasă, cu Luna în Balanță și cu toate aspectele acestea pe semne de aer – ceea ce înseamnă că lucrurile vor căpăta o anume viteză și vor ajunge la o anumită linie”, mai spune astrologul. 

Data la care pandemia va dispărea

Cristina Demetrescu a spus și data la care problemele tuturor ar putea lua sfârșit. Astrologul povestește că oamenii se vor adapta, iar perioada prin care au trecut le va schimba viața în totalitate.

Pasul cel mare va veni în luna mai, atunci când toate problemele de până acum se vor apropia de deznodământ. Marele final pe care îl așteaptă toată lumea va veni la finalul anului 2022. Atunci, pandemia s-ar putea termina.

”Pandemia a schimbat multe destine, dar acum începem o viață nouă, chiar dacă va veni un al treilea val. Pe 13 mai intră în Pești planeta Jupiter, Marele Benefic, ce va începe să închidă efectiv marile probleme cu care noi ne-am confruntat. Situația se va finaliza la sfârșitul lui 2022”, a mai spus Cristina Demetrescu.