Horoscop Cristina Demetrescu. Previziuni pentru anul 2021. Ce zodie va fi în centrul atenției

de: Ana Toma
18 dec. 2020
Horoscop Cristina Demetrescu. Previziuni pentru anul 2021.  Ce zodie va fi în centrul atenției

Horoscop Cristina Demetrescu. Astrologul se așteaptă la o schimbare pozitivă în anul 2021, după lupta grea dusă în anul care se apropie de final. Ea a făcut referire în special la o zodie care va evolua mai mult ca niciodată.

Cristina Demetrescu vine cu o serie de previziuni pentru anul 2021. Astrologul a vorbit în emisiunea ”Voi cu Voicu” despre așteptările pe care trebuie să le avem în anul ce urmează.

Deși am avut un an mai tensionat, având în vedere criza sanitară cu care ne confruntăm, 2021 va așeza toate lucrurile la locul lor. Cristina Demetrescu susține că noul an se va caracteriza prin progrese medicale mari și totodată vine și cu o serie de leacuri.

”2021 în mare parte sunt convinsă că va fi bun, pentru că vine şi cu leacuri. Vor fi progrese medicale însemnate. Odată cu trecerea planetelor în zodia Vărsătorului, desprinzându-se această problematică înţepenită din cauza conjucturilor începute din decembrie 2019”, a spus Cristina Demetrescu.

Zodia descoperirilor

Potrivit astrologului, plantele trec în zodia Vărsătorului, o zodie a tehnologiei dar și a digitalizării, adică domenii unde omenirea progresează. În același timp, ea mai menționat că indiferent de tensiunile care vor apărea pe parcursului,  acestea trebuie protejate.

De asemenea, anul 2021 ne va face pe toți mai uniți, spre deosebire de anul în curs care ne-a făcut ”individualiști”.

”Vărsătorul este o zodie a tehnologiei, a descoperirilor, a cercetărilor ştiinţifice, a digitalizării, a tututor lucrurilor care, iată, şi omenirea pregresează. Noroc cu această eră digitală, că altfel, gândeşte-te ce s-ar fi întâmplat.

Tensiunile care apar arată că trebuie şi protejate aceste progrese. Exstă riscut trecerii de la terorismul în stradă, la terorismul informatic (…) Vom deveni mai uniţi. În 2020 am devenit individualişti”, a mai spus astrologul Cristina Demetrescu.