Horoscop iulie: Care este zodia cu cel mai mare noroc la bani

horoscopes-star-sign-2019-1680×1120

Exact ca în dragoste, și pe plan profesional există anumite zodii care sunt predestinate să o ducă mai bine decât altele.

Printre zodiile care se bucură cel mai puțin de bani se numără vărsătorul.

„Pe ultimul loc în clasamentul celor mai bogate semne ale zodiacului se află Săgetătorul. Și, apropo, are destul de mulți bani, dar aceștia îi lipsesc tot timpul. Sărmanul Săgetător, nu poate nicidecum accepta faptul că există cineva mai bogat și mai de succes decât el. Și chiar dacă ar fi pe al șaptelea loc în clasamentul Forbes, Săgetătorul tot nu va fi mulțumit. Reprezentanții acestui semn zodiacal pot obține succes financiar doar atunci când profesia lor are perspective de creștere și dezvoltare,” notează antena1.ro.

Horoscop iulie: Care este zodia cu cel mai mare noroc la bani

De asemenea, de puțini bani se va lovi în viață și vărsătorul. Însă, acesta nu are bani pentru că pur și simplu nu încearcă să-i câștige. Cei născuți sub acest semn zodiacal le place să trăiască, de obicei, doar prin propriile lor reguli și se bazează mult pe destin, care nu-i dezamăgește niciodată.

Citește și: Topul celor mai fidele zodii

Cei născuți sub acest semn zodiacal urmează, de obicei, doar propriile lor reguli.

La polul opus, printre zodiile cu magnet la bani se numără și scorpionul.

Cei născuți în această zodie adoră banii, la fel cum banii îi adoră pe ei. Scorpionii au potențialul de a fi niște oameni de afaceri excelenți, însă, dacă nu se afirmă înainte de vârsta de 40 de ani, toate încercările lor de îmbogățire vor fi în zadar.

Horoscop: Care este zodia cu cel mai mare noroc la bani

Însă, zodia cu adevărat predestinată să aibă bani este fecioara. Totuși, acest lucru nu se întâmplă din cauza norocului, ci datorită muncii asidue de care sunt capabili cei născuți sub acest semn zodiacal.

Citește și: Care este zodia cu cel mai mare succes în viață

„Bunăstarea financiară a acestei zodii este rezultatul muncii lor asidue și a ascetismului. Fecioara este miliardarul care va purta cu mândrie o pereche de pantaloni de 10 dolari,” adaugă a1.ro.

 

Citește și:

Revista Presei