Horoscop Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici. Ce culoare trebuie să aleagă fiecare zodie în parte pentru portofel ca să atragă mai mulți bani

12 nov. 2020
Horoscop Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici. Ce culoare trebuie să aleagă fiecare zodie în parte pentru portofel ca să atragă mai mulți bani
Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici la Adevăruri Ascunse, emisiunea lor de pe Antena3

Horoscop Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici. Banii au un magnet nu doar la unii oamenii, dar se pot înmulți și atunci când ai un portofel de culoarea potrivit. Este un detaliu neștiut de multe persoane, dar joacă un rol important în veniturile lunare.

Horoscop Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru au explicat la Antena3 care sunt culorile exacte care aduc mult noroc la capitolul bani. Astfel, mai jos o să găsiți nuanțele potrivite pentru fiecare zodie în parte. De la început îți pare că sunt niște informații inutile, dar oamenii care respecte aceste reguli au un diferite surprize financiare.

Zodia Berbec

Oamenii care s-au născut sub acest semn zodiac trebuie neapărat să aibă un portofel galben, pal sau verde. Aceste culori le aduc un mare noroc la bani. Mai mult, aceste culori mai atrag sănătate și fericire în viața lor.

Zodia Taur

Următoarea zodie poate avea noroc la bani, doar dacă are un portofel turcuoaz sau verde. Mai exact, culoarea verde aduce mai multe venituri în buzunar. Taurii sunt mai liniștiți și mai echilibrați când sunt îmbrăcați în diferite elemente de culoare verde.

Zodia Gemeni

Zodia Gemeni atrage mai multe venituri cu un portofel gri, galben sau violet. Aceste nuanțe sunt foarte benefice pentru gemeni nu doar la capitolul finanțe, dar și în viața de zi cu zi. Spre exemplu, galbenul și violetul sunt două culori norocoase, care le aduce doar evenimente plăcute.

Zodia Rac

Racii sunt mai bogați atunci când au un portmoneu alb, argintiu sau albastru. Sunt trei nuanțe care atrag ca un magnet banii în buzunarul racului. Din acest motiv, racii iubesc un portofel cât mai mare.

Zodia Leu

Acești nativi nu iubesc doar să fie în centrul atenție, dar vor să se simte siguri la capitolul financiar. Din acest motiv, are nevoie de un portmoneu portocaliu, auriu, negru sau roșu. Cum ați observat sunt niște culori foarte aprinse și accentuate, pentru că leul vrea să atragă atenția și cu portofelul lui.

Zodia Fecioară

Persoanele care s-au născut sub acest semn zodiacal au nevoie de un portofel smarald, violet, alb sau chiar albastru. În general fecioara este norocoasă la bani, iar culorile menționate anterior atrag și mai multe venituri lunare.

Zodia Balanță

Zodia Balanță este extrem de norocoasă atunci când optează pentru un portofel cu toate culorile apei. Trebuie să alegă toate nuanțele liniștite și veniturile lunare și anuale vor crește considerabil.

Zodia Scorpion

Scorpionii sunt ca un magnet pentru bani, atunci când sunt însoțiți de un portofel de culoare zmeuriu, galben și chiar burgund. Aceste nuanțe le aduce multe evenimente fericite în viața lor și le oferă sănătate.

Zodia Săgetător

Acești nativi pot alege orice nuanță de albastru, pentru că se vor bucura de un salariu atrăgător și vor mai primi diferite premii. Șefii sunt mulțumiți de ei și din acest motiv vor să îi răsplătească cu mai mulți bani.

Zodia Capricorn

Oamenii care s-au născut sub acest semn zodiacal au nevoie de un portmoneu cu tonuri întunecate de verde sau gri. În general, tonurile întunecate sunt norocoase pentru capricorni și chiar îmbrăcămintea de acest gen le aduce mai multe surprize bune.

Zodia Vărsător

Zodia vărsător poate alege un portmoneu albastru, alb sau poate să combină aceste două culori. Banii vin de la sine când aleg astfel de nuanțe. În cazul vărsătorilor culoarea nepotrivită poate schimba absolut tot pe plan financiar.

Zodia Pești

Peștii se pot mândri de mai mulți bani când optează pentru un violet sau albastru. Cea mai norocoasă nuanță este albastrul pal, deoarece aduce o stabilitate financiară.

Vezi și Salariul ENORM pe care-l înasa Rareș Bogdan de la Realitatea TV! SUMA imensă pe care o ia și azi de la PNL