Horoscop Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici. Zilele norocoase pentru fiecare zodie. Atunci veți avea un mare succes

03 nov. 2020
Horoscop Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici. Zilele norocoase pentru fiecare zodie. Atunci veți avea un mare succes
Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici la Adevăruri Ascunse, emisiunea lor de pe Antena3

Horoscop Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici . Fiecare zodie are o zi specială în care norocul o însoțește peste tot. Cei mai populari astrologi Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru ne oferă mai multe informații despre ziua în care o anumită zodie are cele mai mari șanse să obțină un succes.

Acești au prezentat la Antena3 zilele norocoase ale fiecărei zodii. Descoperă în ce zi tu te poți baza pe intuiția ta și când trebuie să faci cele mai importante alegeri.

Horoscop Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici 

Rac – Luni

În această zi racul se poate bucura de noroc, deoarece are o minte limpede și este gata să experimenteze. Exact ziua de luni este benefică pentru diferite încercări și este momentul potrivit să se apuce de noi proiecte. De obicei, acest nativ luni își planifică toate evenimentele. Doar racul este dornic de muncă în ziua de luni și norocul îl însoțește.

Berbec și Scorpion – Marți

Ziua de marți este una specială pentru scorpioni, întrucât găsesc suficiente argumente ca să-și îndeplinească toate planurile. El este deschis spre ceva nou și gata pentru provocări. De asemenea, și berbecii se simt împliniți și plini de viață. Mai mult, berbecii mai au noroc și în dragoste. Această zi fiind bună pentru diferite întâlniri romantice.

Gemeni, Fecioară și Vărsător – Miercuri

Zodia vărsător se mândrește cu cele mai bune alegeri în ziua de miercuri și vrea să fie pe primul loc. Gemenii sunt însoțiți de noroc, deoarece știu să vorbească, iar comunicarea este o parte din succesul lor. Iar zodia fecioară beneficiază de un echilibru de invidiat și nu este afectat de nici o problemă. Echilibrul este calea spre succes pentru acești nativi.

Săgetător și Pești – Joi

Oamenii care care s-au născut în zodia săgetător au un mare noroc, deoarece se documentează și sunt informați cu orice ce se întâmplă în jurul lui. Și pentru zodia pești ziua de joi este una importată, întrucât este extrem de calm și creativ. Scoate tot ce are mai bun și din acest motiv se poate lăuda cu atenția oamenilor din jurul lor, care îi aduce noroc.

Taur și Balanță – Vineri

Ziua de Vineri este patronată de Venus și este norocoasă pentru Taur și Balanță. Pentru zodia Taur vineri este bogată în bani, exact în această zi vin mai multe surprize financiare și la serviciu lucrurile merg foarte bine. În schimb, balanța își programează cele mai reușite apariții. Ziua de vineri îi aduce pe plan sentimental momente frumoase și romantice.

Capricorn – Sâmbătă

În prima zi de Weekend persoanele născute în zodia Capricorn reușesc să primească rezultatele dorite și pot avea un mare noroc la capitolul investiții. Lucrează foarte bine cu banii în această zi și este extrem de productiv cu toate că este o zi de odihnă.

Leu – Duminică

Este unica zi în care Leul se poate relaxa și își poate scoate toate măștile. De obicei, în ziua de Duminică vrea să se distreze și să se bucure de cele mai frumoase momente. Mai mult, cu toate că se odihnește este mereu surprins cu evenimente noi și poate să înceapă proiecte neașteptate.