Horoscop Lidia Fecioru. Tocmai a trecut echinocțiul de toamnă. Cum se schimbă viața pentru zodii. Previziuni complete

de: Ana Toma
28 sept. 2020
Horoscop Lidia Fecioru. Tocmai a trecut echinocțiul de toamnă. Cum se schimbă viața pentru zodii. Previziuni complete

Lidia Fecioru a prezentat horoscopul toamnei după echinocțiul care a avut loc pe 22 septembrie. Cele mai multe zodii vor avea parte de o perioadă liniștită cu realizări, iar altele vor deveni mai agitate ca înainte.

Lidia Fecioru a explicat, la Antena 3, modul în care evoluează fiecare zodie în funcție de echinocțiul de toamnă.

Berbecii spre exemplu,s e vor bucura de mai multă lumină în suflet, a circumstanţelor de viaţă şi vor fi pregătiți să ia lucrurile aşa cum sunt. În această toamnă, ei trebuie să-şi înfrunte propriile nerealizări, deoarece sunt oamenii momentului.

Taurul pe de altă parte are o relaxare financiară, se eliberează de povara de acumulare şi încearcă să-şi aducă linişte în viaţă, să se împace el cu el. S-ar putea să dea o fugă înapoi în timp şi să găsească un fost partener şi mai există tendinţa de a se împăca cu acea dragoste şi poate veni chiar şi cu o propunere de căsătorie.

Pentru gemeni, echinocțiul de toamnă este benefic. Cei născuți sub acest semn zodiacal ies în evidenţă, dar mai estompat, nu mai este aşa puternic. Au meticulozitate, orice intră în mâna lui bibileşte, pentru că a intrat pe influenţa echinocţiului, măsoara de 10 ori până taie o dată. Le creşte ingeniozitatea, devin nişte artişti.

Echinocţiul de toamnă îi ajută pe Rac să înflorească, goneşte nemulţumirile şi se gândeşte şi la el. Acceptă că e perioadă de schimbare trei luni şi fluxul vieţii trebuie să fie la cote înalte. Are nevoie de multă dragoste.

Răsturnări mari de situație pentru lei 

În cazul Leului, lucrurile rămân la fel. Nativii acestei zodii rămân ne temperați, iar echinocţiul pentru ei e sub semnul neprevăzutului, adică vor avea parte de multe răsturnări de situaţie. De asemenea, ei pot avea parte de multe întâlniri.

În cazul Fecioarei, lucrurile merg bine. Această zodie are parte de un fel de fertilizare a dorinţelor și va fi recompensată cu vârf şi îndesat pentru toate strădaniile ei.

Balanţele sunt pline de entuziasm, ele ar putea să primească o ofertă de colaborare, au multe planuri.

Scorpionul va fi mai nepăsător. Nativii acestei zodii au tendinţa să treacă foarte repede peste tot ce li se întâmplă, nu analizează foarte adânc, sunt un pic mai leneşi în mişcări. Dar ar trebui să facă un pas în spate şi să se uite atent la ce vor să facă.

Săgetătorul va avea parte de aventuri și de asemenea se prevăd proiecte bănoase. Echinocţiul îi poate tulbura un pic liniştea interioară.

Capricornii pe de altă parte, au o lecţie de învăţat. Mai pe scurt, acesștia trebuie să înveţe în a renunța.

Pentru Vărsător, echinocţiul îi pregăteşte pentru meditaţii, relaxare, e o perioadă de reechilibrare interioară, de analiză.

Peștii vor fi extrem de relaxați după echinocțiul de toamnă. Ei se vor bucura de sănătatea celor din jur, au sentimente profunde de iubire şi recunoştinţă și de asemenea vor să-şi vindece rănile trecutului.