Horoscop Mihai Voropchievici. Previziuni complete pentru anul 2021. Zodiile care vor avea probleme

mihai voropchievici

Anul 2020 a fost într-adevăr unul destul de dificil, însă previziunile pentru anul 2021 sunt încurajatoare. Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul pentru anul anul următor și a vorbit și despre surprizele pe care zodiile le vor avea în următoarlee luni.

Numerologul Mihai Voropchievici susține că nici anul 2021 nu va fi unul ușor, însă vine cu o serie de surprize deloc neglijabile. Fie că este vorba despre aventură, sau schimbare, de această dată avem șansa să ne creem singuri propriul bine.

”E anul cu schimbări masive. Tindem să ne fie mai bine și avem șansa să creăm singuri acel bine.

Anul 2021 vine cu necunoscut, aventură, schimbare. Intrăm în aventura vieții noastre! Vom stabili ce vrem de la noi, anul viitor răbufnim. Din păcate, nu avem parte de previziuni prea generoase”, a spus numerologul, la Antena 3.

Un an cu trăiri și frământări 

El a mai precizat că primele trei luni ale anului vor fi bogate în trăiri sufletești, dar și frământări, iar luna ianuarie trebuie să ne găsească în sânul familiei și a celor apropiați nouă.

”Toată lumea în luna ianuarie trebuie să se regrupeze în jurul familiei. Cea mai rea lună va fi februarie, ianuarie este deschizătoarea de an. Cam în martie începem să respirăm. Va fi un an cu multe trăiri sufletești, cu frământări. Anul nu e rău, dar este extrem de provocator prin multitudinea lucrurilor care ni se oferă”, a mai spus acesta.

Avem lecții de învățat

Mihai Voropchievici susține că anul 2020 este unul ”încărcat karmic”, așa că toată lumea va avea de învățat o lecție în anul ce urmează, însă la final, rezultatele vor fi cele corecte.

”Durerile țin mai mult ca bucuriile, iar anul asta 2020 este încarcat karmic, toți avem de învățat o lecție. Lecția ne ține ca un colac de salvare, ne pregătește pentru 2021. Dacă nu am învățat nimic din anul acesta, anul viitor facem aceleași greșeli.

Ultima lună a anului va aduce pentru unele zodii scandaluri, pentru altele multă iubire, în timp ce doar o singură zodie are parte de o mare răsplată pentru tot ce a muncit până acum”, a încheiat numerologul

Revista Presei