Horoscop Mihai Voropchievici. Previziuni în funcție de ziua de naștere. Zodiile care își vor găsi iubirea adevărată în anul 2021

mihai voropchievici

Horoscop Mihai Voropchievici. În anul 2021 se programează multe evenimente care vor schimba viața oamenilor. În următorul an vom stabili exact ce vrem de la viață și care este scopul muncii noastre. Astfel, astrologul oferă cele mai clare previziuni pentru noul an și explică ce zodii vor găsi iubirea adevărată și care vor pierde tot ce au avut până acum, conform zilei de naștere.

Horoscop Mihai Voropchievici.

Cunoscutul astrolog, Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul dragostei pentru anul 2021 la Antena3.ro. În acest articol veți găsi 5 tipologii de zodii care se bazează pe ziua de naștere.

Zodiile născute în datele: 1, 6, 11, 21, 26 și 31

Pentru anul 2021 acești oamenii vor străluci, deoarece este un an al purificării sufletești și al unor noi începuturi. Este o perioadă foarte benefică pentru ei, întrucât își arată cele mai bune calități în situații importante. Au de câștigat din punct de vedere emoțional și astrologul crede că urmează cele mai frumoase zile ale dragostei. Cei care sunt singuri își vor găsi omul potrivit, care o să-i iubească, respecte și adora. Iar persoanele care deja au o relație vor cunoaște mai exact ce înseamnă iertare, acceptare și împăcare.

Zodiile născute în datele: 2, 7, 12, 17, 22 și 27

Zodiile născute în aceste zile sunt niște persoane complicate, dar foarte muncitoare. Anul 2021 se pregătește unul extraordinar pentru cariera lor, reușesc să obțină cele mai bune rezultate. Dar, din păcate, vor suferi în dragoste, întrucât partenerul de viață nu înțelege dorința voastră de a lucra tot mai mult ca să ajungeți cât mai departe la locul de muncă. Din punct de vedere financiar nu aveți nici o problemă, dar astrologul recomandă să fiți mai liniștiți și mai înțelepți cu persoana iubită, pentru că poate să vă pară rău dacă vorbiți mai mult decât trebuie.

Zodiile născute în datele: 3, 8, 13, 18, 23 și 28

Chiar de la începutul anului oamenii care sunt singuri vor să-și găsească sufletul pereche și reușesc să o facă. În noul an o să-și schimbe cardinal viața și asta este un motiv ca să lase în trecut momentele urâte și toate viciile. Cei care și-au găsit partenerul de viață, urmează ca relația lor să evolueze și să înflorească mai departe. În 2021 acești nativi vor avea o surpriză de la niște oamenii pe care i-au uitat.

Zodiile născute în datele: 4, 9, 14, 19, 24 și 29

Noul an este plin de provocări, care o să vă pună la încercare rezistența voastră. Chiar în acest an o persoană uitată de voi va încerca să vă cucerească inima. De asemenea, astrologul Mihai Voropchievici spune că apar multe rătăciri și amânări. Din acest motiv, trebuie să fiți foarte atenți, pentru că riscați să pierdeți tot ce ați acumulat până acum. Nu este un motiv de frică pentru noul an, deoarece momentele grele o să vă facă mai puternic și mai rezistent.

Zodiile născute în datele: 5, 10, 15, 20, 25 și 30

Anul 2020 este foarte greu pentru acești nativi, dar anul 2021 este mai ușor, deoarece au învățat multe lecții. Aceste zodii nu mai vor să calce în aceleași probleme și sunt mai înțelepți. Astrologul menționează că este timpul să vă îndrăgostiți și să începeți a construi o nouă relație, care va dura mult timp. În schimb, oamenii căsătoriți vor fi neîncrezători în partenerul de viață și vor pune multe întrebări.

Revista Presei