Horoscop Mihai Voropchievici. Zodia care are cea mai grea menire pe pământ. Care este rolul fiecărui semn zodiacal

de: Ana Toma
16 dec. 2020
Horoscop Mihai Voropchievici. Zodia care are cea mai grea menire pe pământ. Care este rolul fiecărui semn zodiacal
Mihai Voropchievici prezintă în fiecare sâmbătă Horoscopul Runelor la Antena3

Horoscop Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat menirea spirituală a fiecărui semn zodiacal în parte. Dacă unii au misiunea de a-i ajuta pe cei din jurul lor, alții au lucruri grele de dus în spate. 

Conform horoscopului oferit de Mihai Voropchievici, la Antena 3, fiecare zodie în parte se remarcă pe acest pământ în funcție de menirea pe care o are.

Berbecii spre exemplu pot fi numiți vestitori ai ”poruncilor divine”.

Taurii pe de altă parte au fost înzestrați cu puterea de a transforma sămânța în substanță. Cu alte cuvinte, tot ceea ce primesc de la alții sau de la viață, ca învățătură, va da roade mai devreme sau mai târziu.

Gemenii sunt o zodie destul de contriversată. Nativii acestei zodii au fost sortiți întrebărilor fără răspuns. În permanență, aceștia vor întreba și vor dori să afle mai multe, iar de deseori vor primi și răspunsul așteptat.

Zodia care trebuie să ajute pe toată lumea 

Racii au o menire emoțională. Aceștia trebuie să răspândească emoția peste tot unde merg.

Leii pe de altă parte au menirea de a arăta lumii întrega creație a divinității. Nativii acestei zodii trebuie să aibe grijă de mândria lor și să fie conștienți că tot ce li s-a dat, le-a fost dat de Dumnezeu.

Fecioarele au și ele o menire aparte. Lor le-a fost dat să creeze tot ceea ce omul ” a făurit în lume”.

Balanețe sunt unele dintre cele mai importante semne zodiacale. Cei născuți sub acest semn zodiacal au misiunea de a-i ajuta pe cei din jur să fie conștienți de îndatoririlor față de ceilalți.

Scorpionii pe de altă parte au iscusința de a pătrunde în mințile la oamenilor. În ciuda acestui lucru, lor nu le este permis să vorbească despre lucrurile pe care le învață cu această ocazie.

Zodia care are cea mai grea misiune 

Săgetorii au un rol extrem de important pentru bunăstarea celor din jur. Nativi acestei zodii au menirea de a-i face pe toți din jurul lor să râdă, să triască bine, dar și să le dea sfaturi atunci când greșesc și trebuie să se îndrepte.

Capricornii au o misiune mai simplă. Ei trebuie să îi învețe pe oamenii apropiați lor să muncească.

Vărsătorul are și el o menire impresionantă. El este considerat ”vizionarul omenirii”, iar privirea sa poate desluși toate posibiltățile glorioase.

Peștii pe de altă parte au cea mai grea misiune dintre toate zodiile. Ei sunt nevoiți să poarte pe umerii lor toate suferințele oamenilor din viața lor.