Horoscop rune 14-20 decembrie. Mihai Voropchievici, previziuni complete pentru toate zodiile: vor fi mari schimbări

12 dec. 2020
Horoscop rune 14-20 decembrie. Mihai Voropchievici, previziuni complete pentru toate zodiile: vor fi mari schimbări
Mihai Voropchievici are o emisiunea săptămânală la Antena3

Horoscop rune 14-20 decembrie. Renumitul numerolog Mihai Voropchievici a împărtășit, ca în fiecare sâmbătă, cu telespectatorii Antena3 previziunile astrologice pentru săptămâna care urmează. Ce rezervă runele pentru fiecare nativ în parte? Cadouri, drumuri, vești bune sau mai puțini bune și schimbări marcante. 

Fiți mai buni, mai iertători, dați dovadă de acea bunătate sufletească pentru că vă va încărca și pe voi și pe cei din jurul vostru. uitați-vă pe tunel pentru că dacă nu este întuneric nu veți vedea niciodată luminița de la capătul tunelului, dacă tunelul e luminat… la revedere. Și dacă nu este… faceți voi lumină în viața voastră„, a transmis maestrul Mihai Voropchievici la Antena3.

Horoscop rune 14-20 decembrie cu Mihai Voropchievici

BERBEC

Vești bune pentru berbeci. Ne aflăm în luna cadourilor, iar ei chiar de asta vor avea parte și vor fi foarte încântați. Cine se gândești mult la voi și vă va face surprize foarte plăcute.

TAUR

Și taurii vor avea parte de o săptămână prolifică. Vor primi o sumă importantă de bani și se va produce un salt calitativ în săptămâna următoare și dau lovituraîn viața lor și dau lovitura. Este posibil ca cineva să vă viziteze pentru o săptămână.

GEMENI

O săptămână dificilă pentru gemeni. Parcă totul este cu susul în jos. Este timp să vă calmați, respirați și relaxați-vă. V-ați făcut multe girji pentru sănătatea persoanelor dragi, dar au fost degeaba. Totul este bine.

RAC

Pentru raci vine o săptămână cu vești, dar nu orice fel de vești, ci vești cu marcaj. Au solicitat ceva și vor primi un răspuns pozitiv sau negativ, dar este cu marcaj indiferent de răspunsul așteptat.

LEU

Urmează o săptămână care va fi dominată de războaie și bătălii deloc ușoare. Vestea bună este că indiferent de situație, la final tot ieșiți câștigători!

FECIOARĂ

O săptămână minunată pentru fecioare. Intră într-o zonă de protecție divină. Veți fi în siguranță săptămâna viitoare, v-ați rugat, sunteți credincioși și sunteți protejați și de alte forțe malefice care vă înconjoară în jurul vostru sau din univers

BALANȚĂ

Din nou aveți chef de schimbări sau mai bine zis de mutat, fie că dintr-o casă în alta, fie de la un serviciu la altul. Sau puteți găsi un loc de muncă suplimentar, dar ceva se va schimba.

SCORPION

Scorpionii trebuie neapărat să se pregătească pentru că urmează o serie de schimbări. Vin niște lucruri bune care vă scot din anonimatul în care ați intrat de o bună perioadă de timp.

SĂGETĂTOR

Iarăși sunt agitați și grăbiți! Aveți puțină răbdare! Nu forțați mâna norocului pentru că surprizele plăcute sunt pentru cei care știu să aștepte și le veți primi, dacă aveți răbdare.

CAPRICORN

Vine o săptămână cu multă muncă. Este nevoie de forță, tărie și rezistență pentru că este o săptămână mai grea pentri toți nativii din această zodie. Probabil că veți prelua și mici probleme ale apropiaților și să încercați voi să le rezolvați, dar lăsați-i pe fiecare să își rezolve problemele

VĂRSĂTOR

Vărsătorii vor fi loviți de săgețile lui Cupidon. La ei apare simbolul dragostei. Se apropie ceva fierbinte pentru acești nativi, o dragoste nouă, frumoasă.

PEȘTI

Mai bine mai târziu decât niciodat. Abia la final de an și-au dat seama că trebuie să schimbe tactica că până acum i-au zăpăcit pe toți. Ați fost prea buni, arătați că mai puteți fi și răi.