Horoscop Mihai Voropchievici. Zodiile care și-ar putea pierde iubirea în luna octombrie

de: Ana Toma
06 oct. 2020
Horoscop Mihai Voropchievici. Zodiile care și-ar putea pierde iubirea în luna octombrie
Mihai Voropchievici prezintă în fiecare sâmbătă Horoscopul Runelor la Antena3

Luna octombrie vine cu surprize mari pentru toate zodiile din punct de vedere sentimental. Potrivit horoscopului prezentat de Mihai Voropchievici, mai multe semne zodiacale și-ar putea pierde iubirea dacă nu sunt atente. 

Berbecul este una dintre cele mai agitate zodii. Nativii acestei zodii nu au răbdare, nu gândesc și consideră că se află mereu într-o continuă cursă. Ei sunt foarte orgolioși, nu își vor cere niciodată scuze și vor considera mereu că nu vor putea pierde nimic. Asta, până la momentul contrar.

Taurul pe de altă parte va pierde mult în această lună, deoarece nu poate face niciun fel de compromis, sau mai degrabă nu vrea. El este foarte încăpățânat și speriat de schimbare.

Gemenii se numără printre cele mai nestatornice zodii. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor dori mereu să își țină porțile deschise, iar această lună vine cu schimbări mari pentru e.

Racul este la polul opus. El îngăduie prea multă libertate partenerului și face prea multe compromisuri ca să nu piardă relația, lucru care nu este foarte benefic într-o relație sănătoasă.

De cealaltă parte, leii vor să fie centrul universului. Nativii acestei zodii oferă prea mult partenerului și sunt extrem de posesivi, iar asta nu este tot. Ei au mereu pretenția să primească de două ori mai mult de la parteneri.

Zodia care vrea perfecțiune totală

Fecioara se păstrează perfecționistă în această lună. Ea va cere perfecțiunea totală din partea partenerului și va fi extrem de rece îl relație.

Balanța pe de altă parte, fuge de responsabilitate, însă urăște singurătatea. Nativii acestei zodii fac compromisuri pentru a nu rămâne singuri. Astfel că, ei flirtează mult și le oferă nesiguranță partenerilor.

Scorpionii sunt foarte posesivi și geloși și mereu vor afea suspiciuni sufocante. Prin această atitudine ei nu fac altceva decât să îmbolnăvească relațiile și omoară iubirea.

Săgetătorii sunt la popul opus. Ei țin enorm la libertatea lor și au o teamă de rutină continuă. Cei născuți sub acest semn zodiacal urăsc să fie controlați, așa că mare atenție cu ei în această lună.

Capricornul își fac prea multe planuri și tipare, iar aici greșesc. Deși are sentimente pure de iubire pentru tine, creează presiuni în cuplu.

Vărsătorul o ia razna în această lună. El urăște să fie îngrădit și este distant în relație. Într-adevăr, ei iubesc noțiunea de iubire, dar doresc mai mult prietenia. O altă caracteristică care îi definește este egoismul.

Peștii pe de altă parte nu sunt constanți. Sunt duali. Ei sunt la fel de egoiști precum vărsătorii și vor încerca din răsputeri să manipuleze persoana de lângă ei.