Horoscop rune 2021. Previziunile lui Mihai Voropchievici: Zodia care își va întâlni adevărata dragoste. Va avea mai multe oportunități decât își imaginează

de: Ana Toma
08 dec. 2020
Horoscop rune 2021. Previziunile lui Mihai Voropchievici:  Zodia care își va întâlni adevărata dragoste. Va avea mai multe oportunități decât își imaginează

Dacă anul 2020 ne-a surprins complet neplăcut, anul 2021 vine cu mari surprize pentru toate zodiile, susține numerologul Mihai Voropchievici. O zodie își va întâlni dragostea adevărată în anul ce urmează. 

Mihai Voropchievici a vorbit în cadrul interviurilor Spectacola despre surprizele pe care anul 2021 le aduce, dar și despre evoluția fiecărui semn zodiacal în parte. Potrivit numerologului, anul următor va fi unul extrem de diferit față de anul în curs, iar oportunitățile vor fi mult mai mari, așa că toate semnele zodiacale trebuie să profite de ele.

Berbecul va avea parte de schimbări majore în familie, iar potrivit numerologului, aceste schimbări vor veni odată cu începutul anului, așa că nativii acestei zodii trebuie să fie deja pregătiți.

Taurii pe de altă parte trebuie să se mai relaxeze și să elimine orice fel de obsesie din viața lor, legată de starea de sănătate a unei persoane apropiate. Anul 2021 va fi unul mult mai relaxant decât anul în curs, așa că nativii acestei zodii vor avea destul timp să se liniștească.

Zodia care va muncii mai mult în acest an

Pentru Gemeni, anul 2021 va fi un an cu adevărat extraordinar. Aceștia vor fi inundați de vești bune, bani și surprize pe măsură. Dacă anul 2020 nu a fost unul pe placul lor, anul următor va fi unul extrem de fericit din toate punctele de vedere.

Racii pe de altă parte vor muncii mai mult în anul 2021, însă toate eforturile sunt spre binele lor. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor fi nevoiți să își consilideze statului pe mai multe planuri, de la cel familial până la cel profesional.

Leii vor avea un an provocator. Nativii acestei zodii vor fi în permanență în dispute cu cei din jurul lor, însă impulsivitatea trebuie să înceteze. Leul va obține ce își dorește doar dacă va fi calm, așa că agitația nu are niciun rost.

Spre deosebire de celelalte zodii, Fecioara va avea un an de protecție pe toate planurile. Nativii acestei zodii vor intra pe Protecție Divină și vor avea mult noroc în tot ceea ce își doresc, însă mare atenție, e nevoie de puțină cumpătare.

Zodia care își va întâlni adevărata dragoste

Balanța va avea un an extraordinar din punct de vedere amoros. Toate persoanele apropiate îi vor ajuta pe nativii acestei zodii cu o serie de oportunități, care îi vor trimite direct acolo unde trebuie.

Scorpionii pe de altă parte, vor avea un an de mister. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor afla tot felul de secrete importante care vin asupra lor cu marcaje foarte puternice. Acestea le pot schimba viața radical, însă totul depinde de ce au făcut în anul precedent.

Săgetătorii o vor duce extrem de bine în 2021. Nativii acestei zodii vor avea parte de câștiguri majore atât pe plan financiar cât și sentimental. Toate oportunitățile vor veni la ei, așa că trebuie să profite din plin.

Capricorn însă, vor avea un an agitat și plin de muncă. Atitudinea lor încăpățânată și mai puțin mealabilă va fi însă un beneficiu în acest an.

Vărsătorii trebuie să învețe să fie mai răbdători. Acest lucru este singurul care îi va învăța lucruri care le vor fi de folos în viitorul. Norocul va fi de partea lor în anul 2021, doar dacă sunt înarmați cu mult calm și știu cum să se tempereze.

Peștii vor avea un an diferit, plin de călătorii. Dacă până acum au stat în carapacea lor, în 2021, nativii acestei zodii trebuie să se pregătească pentru explorare, să experimenteze și să învețe lucruri noi, pentru că le va fi de folos.