Horoscop rune Mihai Voropchievici. Previziuni inedite. O săptămână excepțională pentru câteva zodii, iar alți nativi vor avea probleme de sănătate

mihai voropchievici

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Perioada 16-22 noiembrie este benefică pentru mulți nativi din zodiac, pentru că sunt pregătiți să înfrunte mai multe dificultăți cu ajutorul cuvintelor. Sunt extrem de controlați și gândesc liber. În schimb, pentru unele zodii această perioadă este dificilă în familie și au de suferit din cauza dragostei. De asemenea, unii nativi vor obține o sumă colosală de bani cu ajutorul unui proiect.

Horoscop rune Mihai Voropchievici

Horoscopul săptămânal a fost prezentat la Antena3 de numerologul Mihai Voropchievici, care povestește despre fiecare zodie împarte și dezvăluie ce trebuie să aștepte nativii de la aceste zile.

Zodia Berbec

Berbecii sunt păziți de cei mai buni îngeri în următoarele zile. Au un mare noroc în tot ce fac și reușesc să aleagă căile cele mai potrivite. Important este că au obținut multe lecții din experiențele trecute și acum se simt mai pregătiți pentru a începe un nou proiect.

Zodia Taur

Zodia Taur are o săptămână productivă și foarte activă. Reușește să îndeplinească tot ce și-a propus de la bun început. Este surprins de faptul că trebuie să vorbească atât de mult, iar oamenii îl ascultă cu un interes ridicat. Se pare că următoarele zile vor fi dedicate unor discursuri importante sau unor întâlniri unde trebuie să comunice doar el.

Zodia Gemeni

Oamenii care s-au născut sub acest semn zodiacal vor fi îngândurați și se vor ascunde în ideile personale. În această perioadă sunt acoperiți de mister, deoarece nu vor să vorbească cu cei din jur. Acești nativi vor să rămână mai mult singuri și să analizeze comportamentul lor.

Zodia Rac

Acești nativi sunt înflăcărați și sunt gata să facă parte din orice conflict. Numerologul recomandă să rămâneți mai calmi, pentru că riscați să pierdeți imaginea de om bun, pe care o construiți de ani de zile.

Zodia Leu

Săptămâna începe pentru ei foarte haotic și stresant. Este agitat din cauza unei amânări, dar la finalul săptămânii se vor bucura de o surpriză financiară. Suma de bani pe care o primește, o investește într-un lucru estrem de important pentru ei.

Zodia Fecioară

Fecioara își dedică tot timpul dragostei, pentru că vrea să descopere senzații cât mai tari. Este un nativ care vrea să facă cunoștință cu oamenii noi și să trăiască viața la maxim. Astrele menționează că este posibil să aveți probleme de sănătate și la finalul săptămânii o să fiți foarte stresați din cauza unor situații neprevăzute.

Zodia Balanță

Este o săptămână în care o să învățați multe lecții, pe care soartă le oferă ca să nu mai repetați aceleași greșeli. Este periculos pentru voi să rămâneți singuri, deoarece suferiți foarte mult din cauza unor probleme interioare. Trebuie neapărat să apelați la o persoană apropiată sau la un psiholog pentru un ajutor.

Zodia Scorpion

Zodia scorpion se comportă foarte nerăbdător cu cei din jur și asta îi fac foarte ipocriți. Cele mai plăcute surprize vin la sfârșitul săptămânii și în viața voastră apar mulți oamenii care vor să vă ajute la serviciu. Trebuie să acceptați ajutorul persoanelor care cu adevărat vor să vă susțină.

Zodia Săgetător

Cu toate că a avut o lună grea, săgetătorii continuă să lupte cu fricile interioare. Acest nativ preferă să refuze la orgolii și să dedice mai mult timp oamenilor dragi. La serviciu continuă să lucreze mult și se chinuie să termine un proiect serios.

Zodia Capricorn

Persoanele care s-au născut sub acest semn zodiacal au parte de o săptămână extraordinară, deoarece ei decid ce să facă cu viitorul lor și au suficienți bani ca să investească în dezvoltarea personală. În acest fel, ei cred că sunt atotputernici și toată puterea este în mâinile lor.

Zodia Vărsător

Vărsătorii sunt înconjurați de o mulțime de schimbări în diferite planuri și sunt stresați din cauza asta. Chiar dacă multe lucruri nu merg după plan, asta nu înseamnă cu nu o să obțineți succesul dorit. Trebuie să fiți mai încrezuți în sine.

Zodia Pești

Zodia pești este foarte egoistă în ultima perioadă și își aud doar vocea lor într-un scandal. Cu toate că nu pot fi caracterizați ca niște oamenii egoiștii, în această situații nu pot să se comporte altfel. Au suflet mare și înțelegător, dar când este vorba de răutate și dispreț în partea lor nu pot răbda acest lucru.

Revista Presei