Horoscop, vineri 4 decembrie: Racii reușesc să se conecteze cu partenerii, în timp ce Peștii trebuie să aleagă între două relații. Vezi ce spun astrele despre tine.

03 dec. 2020
Horoscop, vineri 4 decembrie: Racii reușesc să se conecteze cu partenerii, în timp ce Peștii trebuie să aleagă între două relații. Vezi ce spun astrele despre tine.
Zodial sign horoscope cirlce on dark background. Creative background. Symbol concept. 3D Rendering

Horoscop, vineri 4 decembrie. Racii reușesc să atingă un alt nivelîn relație datorită unei noi disponibilități de a se conecta profund, în timp ce peștii au de ales între mai mulți parteneri îndrăgostiți până peste cap. Vezi ce spun astrele și despre restul zodiilor.

Horoscop, vineri 4 decembrie

Berbec:

Ideile tale despre schimbarea casei s-ar putea să nu atragă instantaneu toți, dar când vei explica vei fi auzit.
Efectele lui Neptun în diagrama ta par subtile, dar sunt puternice, făcându-te un ascultător excelent.
În dragoste, acest lucru ușurează lucrurile și ajută cuvintele să curgă în ambele sensuri.

Taur:

Ești ferm într-o zi de schimbări- și da, poții juca rolul de ascultător într-un grup în care îți dorești neapărat să fii. Poate dura ceva mai mult timp până te vei integra..
Dacă ești singur, jumătate dintr-un duo muzical cântă o melodie de dragoste perfectă pentru un dans cu o persoană atrăgătoare.

Gemeni:

Simți influența lui Mercur în graficul de compromisuri și ești gata să renunți puțin pentru a câștiga mult, mai ales la locul de muncă. Așa că da, fă acea mișcare pe care alții o pot considera îndrăzneață, dar în adâncul tău știi că este cel mai bun pariu pentru succes.
Pasiunea înflorește acolo unde deguști alimente de sezon.

Rac:

Luna este alături de tine și te ajută să dai dovadă de înțelegere chiar și atunci când nu ai chef.
O afacere poate merge mai bine decât crezi și poate aduce un termen limită. Un nume vechi de la locul de muncă revine cu o sugestie surprinzătoare.
Dragostea se simte proaspătă și nouă, deoarece partenerii se conectează cu adevărat.

Leu:

Cu Venus puternic stabilit în sectorul tău de securitate, unele promisiuni cheie pe care le așteptați se pot întâmpla peste noapte – așa că dă-ți seama care este următorul pas.
Dacă ești singur, noua adresă a unui prieten este un conector în dragoste. Pe măsură ce Marte îți agită zona de călătorie, o călătorie poate începe sau se poate încheia.

Fecioară:

Cele mai semnificative conexiuni se întâmplă fără cuvinte, așa că da, încrede-te în instinctele tale despre alte persoane și locuri.
Un magazin cu „M” este excelent pentru o vânătoare de chilipiruri.

Balanță:

Ești plin de sănătate și idei de lucru și, dacă unele implică reducerea lucrurilor despre care știi că nu sunt bune pentru tine, urmează-ți instinctul.

Modificările mici creează diferențe mari, deoarece graficul tău este proactiv.

Scorpion:

Întrebarea cheie este unde și cum îți direcționezi timpul și energia.

Venus nu are nicio îndoială că pasiunea are nevoie de mai multă concentrare. Un partener se simte răsfățat și barierele se rup.

Dacă ești singur, Neptun aduce un mesaj distractiv de departe și promisiunea unei iubiri foarte diferite.

Săgetător:

Îți modelai sentimentele și opiniile pentru a se potrivi acasă, dar acum onestitatea graficului tău îți cere să te oprești.

Rămâi fidel cu tine însuți și adu egalitatea în relația ta.

Pe măsură ce Marte se înfățișează cu planuri creative fabuloase, va exista opoziție – dar fii îndrăzneț și nu renunța la visurile tale.

Capricorn:

Stabilești conexiuni care sunt o surpriză frumoasă și neașteptată.

Pe măsură ce zona ta de familie devine mai tensionată, poate fi dificil să păstrezi opinii puternice, dar poți să o faci.

Un premiu în bani legat de citit sau scris este aproape.

Vărsător:

Starea de bine este în centrul graficului tău și ești gata pentru o rutină mai sănătoasă.

Dragostea își propune să se ridice, iar Mercur susține o listă de nume care oferă combinația potrivită de entuziasm creier și fizic.

Pești:

La locul de muncă găsești distracția și acasă lași lucrurile să se concentreze asupra sentimentelor.

Un blocaj legat de bani numerar se poate distruge aproape peste noapte.

În ceea ce privește dragostea, deoarece Neptun adaugă imaginație suplimentară la tot ceea ce faci și spui, partenerii formează o coadă pentru a te adoră.