Idilă secretă la Survivor România? Adevărul despre relația lui Zanni cu Adelina: ”Atunci am simțit că ne apropiem”

de:
15 iun. 2021
Idilă secretă la Survivor România? Adevărul despre relația lui Zanni cu Adelina: ”Atunci am simțit că ne apropiem”

Survivor România nu este doar un show care pune la încercare fizicul concurenților ci și un loc unde toți cei implicați ajung să se cunoască mai bine. Acesta a fost și cazul lui Zanni și al Adelinei.

În ultimele săptămâni, au apărut mai multe apropieri între concurenți, care au fost sesizate de restul membrilor din echipă. Așa cum era de așteptat, cea mai comentată relație a fost cea dintre Adelina și Zanni.

Cum s-au apropiat Adelina și Zanni

Faptul că fac parte din echipe diferite nu înseamnă că cei doi concurenți nu au lucruri de discutat, iar colegii lor au sesizat această apropiere încă din primele zile.

”Zanni e lipit de Adelina. E clar că s-au apropiat foarte tare”, mărturisea Elena Marin.

Totuși, apropierea celor doi nu a fost întâmplătoare. Ea a avut loc după plecare Anei Progras, așa că toți concurenții s-au grăbit imediat să tragă concluzii.

Zanni și Adelina Survivor România

Ce relație există între Adelina și Zanni

Odată cu eliminarea din competiția Survivor România, Războinica a vorbit despre relație pe care a avut-o cu Zanni. Adelina a povestit că apropierea a pornit doar dintr-o simpatie, fără un scop anume.

”Eu nu am căutat să mă apropii de Zanni. Treaba cu Zanni e foarte simplă. Când am venit, la un joc, a doua zi, i-am zis: Zanni, eu te-am mai urmărit, aici te-ai schimbat foarte mult. Ești foarte simpatic”, a mărturisit ea, potrivit wowbiz.ro.

Treptat, cei doi s-au apropiat, ba chiar au și cântat în continuu. Adelina a mai povestit că între ei nu a existat decât o relație de prietenie, adăugând că oamenii se pot apropia și se pot simți bine și fără a exista neapărat ceva mai mult între ei.

”De atunci, ne mai permiteam niște glumițe. Apoi ne-am unificat, atunci am simțit să ne apropiem, mai mult el. Îmi aduc aminte de o seară, am cântat patru ore încontinuu. Eram doar noi doi, eram lângă echipele noastre. Oamenii se pot simți bine fără să existe ceva între ei”, a mai declarat Adelina