Incredibil! Adevărul despre relația lui Smiley cu Gina Pistol: A fost lângă el doar o perioadă

de: Ana Toma
04 iul. 2020
Incredibil! Adevărul despre relația lui Smiley cu Gina Pistol: A fost lângă el doar o perioadă
Smiley și Gina Pistol

A ieșit la iveală adevărul despre relația lui Smiley cu Gina Pistol. Deși sunt împreună de trei ani de zile, cuplul nu pare să se comporte în această manieră. Gina e nevoită să stea numai pe drumuri. 

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, însă trei ani de relație nu au fost suficienți pentru ca cei doi să locuiască împreună.

Potrivit cancan.ro, pe lângă faptul că cei doi nu se afișează atât de mult împreună, cei doi locuiesc separat, iar Gina Pistol e neviotă să facă naveta aproape zilnic, iar drumul nu este unul scurt deloc.

Prezentatoarea de la Antena 1 este nevoită să meargă din Pipera, unde locuiește, la casa lui Smiley din Cernica, doar atunci când artistul este acasă.

A fost lângă el doar în izolare

În urmă cu ceva timp, Smiley mărturisea că Gina a fost alături de el întreaga perioadă de izolare, iar acest lucru le-a prins foarte bine celor doi.

„Gina fost lângă mine în toată această perioadă’

Dacă pe mulți declanșarea pandemiei de coronavirus, cu tot cu izolare, i-a făcut să devină mai anxioși, la tine pe Instagram a fost veselie mare. Cel puțin, asta răzbate din poze. Cum ai ieșit din toată această perioadă fără precedent, a modificat ceva în tine?

A fost veselie, recunosc, dar a fost și melancolie uneori, pentru că a fost o perioadă plină de necunoscut la care toți ne-am uitat cu teamă și neîncredere. Nu am avut, însă, niciun motiv de tristețe, Doamne ajută!, suntem sănătoși cu toții, fiecare dintre cei pe care îi iubesc a trecut cu bine peste perioada asta. A fost tare că perioada de după întoarcerea din America am petrecut-o cu doi dintre colegii și prietenii mei de la Ha și a fost ca o tabără băiețească în care am făcut muzică, ne-am jucat FIFA, am mai făcut câte un grătar, am mai cântat.

A fost tare, mai ales că apoi a început „genul programului: romance, pentru că, după izolarea cu băieții, fiecare a plecat la casa lui și am stat cu Gina. Fiecare zi a avut farmecul, bucuria și descoperirile ei în suflet și în casă. Mă bucur că a răzbătut starea mea de spirit pe Insta, am făcut și live-uri pe YouTube, am postat mai des, am vorbit mai des cu oamenii, chiar am făcut lucruri pe care mi le doream de mult”, mărturisea Smiley în urmă cu ceva timp.