Incredibil! Andreea Esca s-a reprofilat? Din ce câștigă sume colosale

esca

Toți o cunosc pe Andreea Esca de la pupitrul știrilor Pro Tv, însă puțini știu cum decurge viața vedetei dincolo de micul ecran. Pe lângă salariul primit de la postul de televiziune, Andreea Esca jonglează cu sume colosale.

Pe lângă salariul consistent de la Pro Tv, Andreea Esca a investit într-un bloc de birouri proiectat în anul 2009 și care urmează să fie dat în folosință în curând.

Blocu se numește Pro Tower și se află în zona Calea Călăraşilor-Pache Protopopescu, iar proiectul a fost realizat în 2009 de către o firmă de arhitectură. Cel mai probabil, acesta ar urma să fie inaugurat la sfârșitul acestui an, iar chiriile sunt pe măsură.

Pe site-urile specializate în închirieri de birouri, Pro Tower are oferte de birouri, cu o suprafață de 250 metri pătrași, cu 2.625 euro pe lună, adică o chirie de 10,5 euro pe petru pătrat.

Cum suprafața totală a clădirii este de 11.035 metri pătraţi, iar suprafața totală de spații de birouri din clădire este de 9.690 metri pătraţi, reiese că Esca și soțul ei, în cazul în care vor închiria toate spațiile, vor încasa 101.745 de euro pe lună din chirii. Clădirea are 9 etaje superioare, parterul, dar şi trei etaje la subsol, folosite pentru parcare, notează wowbiz.ro.

A intrat în imobiliare?

Andreea Esca nu s-a oprit aici. Pe lângă clădirea de birouri, împreună cu soțul ei, cei doi au achiziţionat un hotel din Cluj-Napoca, aflat lânga catedrală. Este vorba despre teren de 439 de metri pătraţi din centrul Clujului, pe care se afla o cladire istorica.

Cum nu au voie sa o darame, ei vor renova respectiva cladire, urmand sa o transforme intr-un hotel cu apartamente de lux pentru inchiriat, mai menționează sursa citată.

Revista Presei