Incredibil! Ce mașină conduce Andreea Tonciu și ce preț enorm a plătit pentru acest bolid! De unde a avut bani

26 nov. 2020
Incredibil! Ce mașină conduce Andreea Tonciu și ce preț enorm a plătit pentru acest bolid! De unde a avut bani

Andreea Tonciu vrea să iasă în evidență nu doar cu aparițiile la TV, dar și cu mașina pe care a ales-o după ce a împlinit 34 de ani. Este o femeie care trăiește o viață de lux și nu refuză să se alinte cu cadouri scumpe. Așa a ajuns să-și cumpere un autoturim superb, la care mulți nici nu îndrăznesc să viseze.

Cât costă mașina aleasă de ea ?

Vedeta s-a lăudat cu noua achiziție pe pagina sa de Instagram, unde a postat mai multe fotografii și video-uri. A ales o mașină extraordinar de frumoasă și a fost nevoită să scoată din buzunar mulți bani. A optat pentru un Mercedes E Klasse Coupe AMG Line, care valorează 70.000 de euro.

Mercedes E Klasse Coupe AMG Line își merită banii, pentru că poate să se mândrească cu o calitate superioară. Oferă un confort special și o viteză pe măsură. La volanul acestei mașini te simți ca un rege, deoarece Mercedes produce cele mai luxoase modele pentru oamenii cu un statut înalt în societate.

Concurenta de la “Bravo, ai stil! Celebrities” este fericită pentru autoturismul ales și vrea să fie cât mai evidentă pe străzile României. A postat mai multe filmulețe, unde se vede clar că autoturismul este unul bogat și se potrivește perfect pentru frumoasa femeie. În descrierea video-ului a menționat “My new car”.

Andreea Tonciu în continuare lucrează pentru ași face o imagine de divă și vrea ca fanii să o susțină în tot ce face. Și de data asta urmăritorii nu au ezitat să comenteze noua achiziție și mulți au fost extrem de fericiți că femeia își poate permite așa mașină, care îi creează confortul necesar.