Incredibil! Cine este soția lui Ion Cristoiu! Nimeni nu a știut că este soția marelui jurnalist pentru că nu o cheamă Cristoiu

03 dec. 2020
Incredibil! Cine este soția lui Ion Cristoiu! Nimeni nu a știut că este soția marelui jurnalist pentru că nu o cheamă Cristoiu

Ion Cristoiu continuă să fie și astăzi unul dintre jurnaliștii cu mare impact la public. Analizele acestuia sunt îndelung comentate de cititori și privitori și de fiecare dată, maestrul reușește să surprindă cu informații incendiare. Cu toate acestea, despre el vorbește foarte puțin.

Iar despre familia lui se știu și mai puține. Are o fiică stabilită la Bruxelles, căsătorită cu un belgian, de profesie petrolist. Ea a studiat Dreptul și este jurist într-un minister din Belgia. Ion Cristoiu are și o nepoțică și deși o iubește mult, nu vrea să arate că este un sentimental.

Invitat la Kanal D de Denise Rifai, Ion Cristoiu a fost nevoit să răspundă la mai multe întrebări incomode, cum ar fi ce fel de femei îl atrag.

Ce fel de femei îl atrag pe Ion Cristoiu

”În primul rând că dumneavoastră nu sunteți genul meu. De ce? Nu-mi plac femeile care au succes la bărbați pentru că asta presupune că aș putea să fiu gelos. Prefer o femeie pe care eu o descopăr. Cea care e spectaculoasă și toți bărbații se uită după ea nu e genul meu. Din punct de vedere al înfățișării fizice, cei care mă știu de când eram mai tânăr, că mi-au plăcut femeile subțiri, chiar subțiri-subțiri, și cu plete.

Adică, tot imaginea asta romantică de femeie. Cum spunea Eminescu ”Abia atingi covorul moale, mătasa sună sub picior…” Vă imaginați ce diafană era? Este foarte mult livresc prostesc în mine din punctul acesta de vedere”, i-a spus Ion Cristoiu lui Denise Rifai.

Cu privire la actuala lui parteneră de viață, marele jurnalist vrea să o țină la secret. ”Nimeni nu știe că e soția mea, pentru că nu o cheamă Cristoiu”, a conchis zâmbind marele jurnalist.