Informații de ultimă oră despre starea de sănătate a Andreei Bălan! Tatăl său, Săndel Bălan disperat

06 nov. 2020
Informații de ultimă oră despre starea de sănătate a Andreei Bălan! Tatăl său, Săndel Bălan disperat
Andreea Bălan

Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital marți seara, după ce a acuzat dureri abdominale insuportabile. Artista a și fost imediat internată și conform surselor VoxBiz a fost deja operată. Diagnosticul primit este cel de abces abdominal. Medicii au reușit să intervină la timp și acum vedeta este în afara oricărui pericol.

Cu toate acestea afecțiune de care suferă nu este deloc de neglijat. Dacă nu se ajunge în timp util la medic, situația se poate agrava până la deces. Din fericire, Andreea Bălan a beneficiat la timp de îngrijirle medicale necesare. Artista a rămas foarte sensibilă după ce a fost la un pas să moară în urma celeo de-a doua cezariene.

Ce spune Săndel Bălan despre starea Andreei

Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan a declarat că a fost extrem de îngrijorat când a aflat că fiica sa a fost din nou internată. Bărbatul a fost cuprins de disperare când a auzit că aceasta a ajuns din nou pe masa de operație.

„Am fost f îngrijorat de cum am aflat ca fiica mea este din nou internată la clinica Sanador si am tinut legatura permanent cu ea si cu soția mea. Acum este bine, urmează un tratament si ma bucur ca a trecut peste problema medicală.

Îi transmit pe această cale că tata o iubeste si-i doresc sa fie mereu sănătoasă și fericită lângă nepotelele mele, Ella si Clara!”, a transmis Săndel Bălan prin intermediul cancan.ro.