INNA a fost dată în judecată! Artista are de plătit daune uriașe. Fostul ei iubit este și el implicat

de:
17 iun. 2021
INNA a fost dată în judecată! Artista are de plătit daune uriașe. Fostul ei iubit este și el implicat
Inna

Inna se bucură de un succes imens pe plan profesional, dar și personal. Artista s-a făcut remarcată în topurile europene și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Deliric, însă acum, problemele s-au abătut asupra ei.

Firma deținută de Inna și fostul ei iubit, Ștefan Lucian, Global Records SRL are de plătit daune uriașe din cauză că nu ar fi respectat un contract din urmă cu mai bine de patru ani de zile.

Casa de discuri a Innei, dată în judecată

Cu alte cuvinte, Global Record SRL este acuzată că nu și-a respectat un contract din 2016, prin care s-a obligat să-l aducă, la deschiderea unui local din Târgoviște, pe Carla’s Dreams. În acest context, instanța a decis că societatea trebuie să plătească daune de peste 30.000 de lei.

Aceste daune vin ca urmare a neexecutării, de către casa de discuri a Innei, obligațiilor contractuale stipulate în înțelegere.

Contractul semnat în 2016 prevedea ca reprezentația artistului trebuia să dureze circa 40 de minute, însă în ziua evenimentului cântărețul a întârziat aproximativ două ore. În timp ce concertul începuse deja, un client i-a oferit lui Carla’s Dreams o bancnotă, iar artistul s-a simțit jignit, așa că a refuzat să mai urce pe scenă.

Ce acuzații aduce organizatorul evenimentului

Cât despre acuzațiile aduse de organizatorul evenimentului, ei bine, conform replciaonline.ro, acesta susține că firma a fost prejudiciată, în condițiile în care unii clienți nu au mai dorit să achite consumația.

Acesta este și motivul pentru care s-a ajuns tocmai în instanță, iar firma Innei și a fostului ei iubit au ajuns să aibe de plătit aceste daune, toate acoperit recuperarea prejudiciului de către organizator.

Sursa citată precizează că Judecătoria Constanța a obligat casa de discuri la plata sumei de 30963,99 lei, reprezentând contravaloarea prejudiciului suferit ca urmare a neexecutării obligaţiei contractuale decurgând din contractul nr. CGR305/06.09.2016, precum şi la plata dobânzii legale aferente, începând cu data de 10.09.2020 şi până la data plăţii integrale a debitului principal. Societatea însă a decis să facă recurs.