Loredana Chivu, mutilată. Vedeta cere daune după intervenția estetică ratată. Cum arată acum 

de: Ana Toma
15 apr. 2021
Loredana Chivu, mutilată. Vedeta cere daune după intervenția estetică ratată. Cum arată acum 
Loredana Chivu

Loredana Chivu a fost mutilată. Ultima intervenție estetică a vedetei a fost un complet eșec, motiv pentru care, aceasta cere daune de sute de mii de euro. Schimbarea este una vizibilă și i-a afectat chiar și sănătate, pe lângă aspectul fizic. 

Loredana Chivu este una dintre vedetele care iubesc operațiile estetice. Diva a investit enorm în intervențiile pe care le are și nu se ascunde niciodată, vorbind deschis despre fiecare modificare făcută.

Loredana Chivu, mutilată de medicii esteticieni 

Cu toate acestea, ultima intervenție făcută a fost un total eșec. Vedeta a semnat un contract de imagine cu o clinică de înfrumusețare, fiind supusă unei intervenții estetice, însă rezultatul nu a fost cel dorit, ba chiar i-a afectat complet starea de sănătate.

Diva a ajuns de urgență la spital, iar deși medicii au făcut tot posibilul pentru a interveni la timp, nici până în momentul de față, Loredana Chivu nu și-a revenit complet. 

În urma situației, vedeta s-a arătat complet revoltată și a cerut clinicii de înfrumusețare daune morale de peste 300.000 de euro. Mai mult de atât, la această sumă se mai adaugă și alți 40.000 de euro daune materiale.

Loredana Chivu

Cum arată acum Loredana Chivu

Fanii au rămas șocați și ei în urma unei fotografii postate de vedetă. Imaginea o surprinde pe aceasta alături de fratele ei Răzan, într-o vacanță. Deși investește mult în aspectul ei corporal, vedeta s-a fotografiat prăjită de soare pe tot corpul, însă fața ei era impecabilă. 

Totuși, vedeta Loredana Chivu era pregătită pentru reacțiile internauților, motiv pentru care, imediat a intrat în defensivă. Ea le-a mărturisit acestora că are lucruri mai importante pe care să se concentreze, iar faptul că iubește soarele atât de mult, nu ar trebui să reprezinte o problemă pentru nimeni. 

”Abia așteaptă să critice ceva! Dar cine să-i bage în seamă? Viața este frumoasă, am lucruri de făcut, oameni de iubit! Și nu am nici cel mai mic interes să dau explicație cuiva pentru absolut nimic! Poate așa îmi place mie să stau mult la soare, să fiu roșie…nu cred că deranjez pe nimeni!

În schimb, alții ar vrea să mă deranjeze pe mine cu ceea ce comnetează…dar e greu rău de tot!Eu sunt zen în lumea mea fericită!”, a fost reacția Loredanei Chivu.