Ion Țiriac, într-o relație cu o celebră gimnastă? Campioana a dat cărțile pe față: ”Ne vedem când e nevoie”

de:
24 iul. 2021
Ion Țiriac, într-o relație cu o celebră gimnastă? Campioana a dat cărțile pe față: ”Ne vedem când e nevoie”
Ion Țiriac

Ion Țiriac a frânt multe inimi la viața lui, iar multă lume se întreabă cine este femeia care îl face fericit. O celebră gimnastă a pus însă capăt tuturor speculațiilor și a dat cărțile pe față.

Irina Deleanu nu se ascunde când vine vorba de mărturisiri, așa că a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Ion Țiriac. Cei doi se cunosc de 25 de ani și obișnuiesc să se întâlnească ”când e nevoie”.

Relația dintre Ion Țiriac și Irina Delean

Fosta gimnastă ritmică s-a amuzat pe cinste atunci când s-a zvonit în presă că l-ar i fi părăsit pe miliardar. ”Poate oare cineva să-l părăsească pe Ion Țiriac?”, a spus Irina Deleanu.

Mai mult de atât, ea a mărturisit că nu locuiește cu Ion Țiriac, iar cei doi se întâlnesc doar pentru a discuta afaceri. Cât despre relația dintre ei, fosta gimnastă spune că este vorba doar despre repsect câștigat reciprioc în urma anilor în care a fost ajutată.

Ne vedem când e nevoie, avem întâlniri de bussines. Avem o relație bazată pe respect. M-a ajutat de-a lungul anilor. Și mai ales cu fiica mea, Antonia, care are diabet, descoperit în urmă cu trei ani și face insulină de patru ori pe zi. M-a ajutat mult cu tratamente în străinătate”, a mai mărturisit Deleanu.

Promisiunea lui Ion Țiriac

Punctul culminant a fost promisiunea pe care Ion Țiriac i-a făcut-o gimanstei când s-au văzut ultima oară. Miliardarul i-ar fi spus că proiectul de la Otopeni va conține și o sala exlcusivă pentru gimnastica ritmică, care atrage foarte mlte fetițe.

”Ultima oară când am vorbit mi-a promis că în cadrul proiectului său de la Otopeni, o să facă o sală destinată exclusiv gimnasticii ritmice. Avem afluență de copii, gimnastica ritmică atrage fetițele”, a mai povestit gimnasta, pentru playsport.ro.

Promisiunea făcută ar fi tot ce și-a dorit vreoată Irina Deleanu, căci o astfel de sală nu există în România, iar gimnastele la început de drum sunt nevoite să treacă prin greutăți în timpul antrenamentelor.

”Singura problemă e că nu avem o sală propice unde să ne desfășurăm activitatea și nu prea avem unde să le chemăm la antrenamente. Ne descurcăm greu cu baza materială, antrenoarele caută săli unde să facă antrenamente”, a mai spus Irina Deleanu.