Ion Țiriac a ajuns în fața Instaței. Cine l-a sabotat pe celebrul miliardar și ce sumă e la mijloc

de:
20 iul. 2021
Ion Țiriac a ajuns în fața Instaței. Cine l-a sabotat pe celebrul miliardar și ce sumă e la mijloc
Ion Țiriac

Ion Țiriac mărturisește că este sabotat, iar pentru a-și face dreptate, miliardarul este dispus chiar să meargă până în instanța de judecată. Mai mult de atât el susține că sunt implicate mai multe persoane care i-ar fi cauzat pagube materiale în 2021.

Președintele Federației Române de Tenis, Ion Țiriac, dă în judecată ATP, lansând acuzații extrem de dure, bazându-se pe evimentele din ultimul an, care l-ar fi afectat enorm.

Ion Țiriac a dat în judecată ATP

Motivul invocat de miliardar este unul halucinant. Ion Țiriac povestește că turneului de Masters 100 de la Madrid, care se află sub patronajul său, este unul dintre cele mai importante din circuit, la bătaie cu Indian Wells și de o importanță majoră imediată după cele patru turnee de Grand Slam.

Ce l-a nemulțumit? Ei bine, problema omului de afaceri o reprezintă data competiției. Deși în acest an turneul de la Madrid urma să aibă loc la începutul lunii mai, ca de obicei, data acestuia s-a modificat pentru 30 aprilie.

Cu alte cuvinte, Ion Țiriac îi acuză pe oficialii ATP că din cauza acestei decizii, foarte mulți jucători profesioniști de tenis nu au putut particip la acest turneu, în condițiile în care simultan, se desfășurau turneele de la Munchen și Estoril.

Oficialii ATP, dezamăgiți de miliardar

Un reprezentant ATP s-a arătat dezamăgit de atitudinea lui Ion Țiriac, care deși este un membru important, a decis să dea în judecată întreaga organizație.

Cu toate astea, el anunță că procesul intentat de miliardar nu are o bază legală, așa că ATP se va apăra așa cum este necesar în instanță.

”Suntem la curent cu procesul intentat la tribunalul din Delaware. În același timp, suntem dezamăgiți că un membru important al familie ATP a decis să facă acest pas. Credem că procesul nu are nicio bază legală și ne vom apăra în consecință”, a declarat un reprezentant al ATP, conform gsp.ro.