Irina Rimes, probleme cu vecinii! Ce greșeală a făcut vedeta în propria casă. Se află în autoizolare

Probleme pentru vedeta ProTV, irina Rimes. Cântăreața a fost reclamată de către vecini. S-a aflat și ce greșeală a făcut vedeta aflată în autoizolare din cauza pandemiei de coronavirus.

Irina Rimes, reclamată de vecini

Autoizolarea la domiciliu este una dintre metodele eficiente pentru răspândirea coronavirusului cu Covid-19. Aceasta este însă greu de respectat. Irina Rimes a pățit-o. A fost reclamată de vecini.

O vecină de bloc a fost deranjată de gălăgia care venea din apartamentul artistei. Vecina Irinei Rimes a reclamat-o pe grupul de Facebook al complexului rezidențial unde locuiește vedeta. Femeia a explicat cât de greu le este copiilor săi să doarmă din caauza muzicii date la volum maxim.

Vedeta și-a cerut scuze pentru gălăgia făcută, explicând totodată cât de greu i se pare să stea numai în casă și că a încercat să se distreze alături de prietenii. Raluca și Ana Baniciu locuiesc în același complex rezidențial ca și jurata de la Vocea României, iar zilele trecute au publicat mai multe clipuri pe rețelele de socializare, în care au cântat și au ascultat muzică.

Irina Rimes, pe numele real Irina Rimeș, a devenit cunoscută în Republica Moldova, după ce în anul 2012 a participat la Fabrica de staruri, unde a ajuns până în finală. S-a mutat în România și a încercat să se afirme sub pseudonimul Irra, dar proiectul nu a avut succes. În anul 2016 și-a relansat cariera cu piesa ”Visele”. Aceasta a ocupat locul 1 în clasamente radio în România. Începând din 2018, Irina Rimes este unul dintre antrenorii emisiunii Vocea României de la Pro TV.

Revista Presei