Irisha, hărțuită de propriul iubit. Concurenta de la Survivor România a recunoscut ce i s-a întâmplat

de: Ana Toma
21 apr. 2021
Irisha, hărțuită de propriul iubit. Concurenta de la Survivor România a recunoscut ce i s-a întâmplat
Irisha

Irisha este noua concurentă de la Survivor România, însă deși pare o femeie puternică și sigură pe ea, aceasta a trecut prin momente dificil de imaginat. Milionarul care i-a fost partener ani de zile i-a distrus complet încrederea în ea.

Puțini știu calvarul prin care Irisha a trecut în urmă cu ani de zile. Concurenta de la Surivor România a avut o relație cu un milionar din Republica Moldova, însă ultimii ani de relație au fost un adevărat chin.

Irisha a fost terorizată de fostul iubit

Aceasta a vorbit despre epidosul cu fostul ei iubit care a marcat-o complet. Vedeta a mărturisit că relația a început pe când ea avea 18 ani, iar bărbatul era cu 14 ani mai mare, însă diferența de vârstă s-a resimțit mai târziu.

Deși la început cei doi au trăit o intensă poveste de dragoste, atitudinea bărbatului s-a schimbat după un an și jumătate, ajungând chiar să dea cu pumnul în masă și să țipe la ea de față cu toată lumea.

”La început chiar a fost foarte frumos. Un an și jumătate îmi amintesc spre doi a fost foarte frumos și cu timpul au început să se schimbe lucrurile. Atitudinea și felul în care vorbea, felul în care mă trata. Primul conflict l-am avut la o zi de naștere la un restaurant.

S-a enervat. Nu mai știu care a fost motivul. Pur și simplu a bătut cu pumnul în masă, de față cu toată lumea și a început să țipe”, a mărturisit concurenta de la Survivor România.

Milionarul o urmărea peste tot

După evenimentul neplăcut, vedeta a decis să se despartă de milionar, însă calvarul de abia a început. Irisha mărturisește că din momentul în care a decis să pună punct, aceasta a început să fie urmărită oriunde mergea.

Concurenta de la Survivor România povestește că uneori îl găsea pe fostul iubit în fața blocului, sau o altă persoană cunoscută din anturaj. Acest lucru a afectat-o enorm pe plan personal, așa că a durat mai bine de doi ani până când vedeta a putut să intre într-o nouă relație.

Ea mărturisește că a trăit o bună perioadă de timp cu teamă că partenerul ei ar putea păți ceva.

”Urmărirea a început în momentul în care am zis că nu mai continuăm relația pentru că nu este posibil. Am vrut să ne despărțim și pentru că nu-i plăcea ceea ce fac. Muzica, scena, modeling-ul. I se părea că mă expun prea mult.

Dacă eram în restaurant, simțeam că stă cineva cu ochiul pe mine. În fața blocului, de fiecare dată, ori era el, ori era altcineva. Mașina după mine. Mi-a fost teamă. Am putut să-mi mai fac o relație după doi ani și ceva. Mi-a fost frică pentru noul bărbat din viața mea, dar s-a descurcat”, a mai declarat aceasta.