Iubita lui Dragnea a fost grav bolnavă! De ce boală genetică a suferit Irina Tănase

irinatanaseinstagram

Iubita lui Dragnea a fost grav bolnavă! Chiar fostul lider al PSD a mărturisit cât a suferit aceasta în trecut, în momentul în care a fost criticat că a ales un spital privat când s-a internat.

Acesta a explicat că s-a internat la spitalul privat fiindcă acolo se află un doctor în care are mare încredere, după ce i-a salvat-o pe iubita lui, Irina.

”M-au acuzat ca am fost la un spital privat. M-am dus dupa medic. Daca medicul Catana spunea ca vine la dispensarul din Saelele, din Teleorman, acolo ma duceam. Am incredere oarba in omul ala. A avut o interventie chirurgicala la Irina pe care putini oameni din lumea asta puteau sa o faca”, a declarat liderul PSD. ”E vorba de o chestiune la oase foarte complicata. Era de moarte daca nu… In sfarsit, unde zicea, acolo ma duceam”, a spus Liviu Dragnea, la Romania TV.

Recent, Irina a dezvăluit că a suferit de o problemă rară de sănătate, de natură genetică. În acest context, ea s-a alăturat unei cauze sociale și a făcut un apel către cei care vor să ajute.

„Nu am vorbit niciodată pe Story despre nimic. Astăzi am ales să vorbesc despre cazul lui Robert. Are o problemă de sănătate foarte gravă, genetică, o boală care afectează foarte mulți bebeluși. Din fericire, există tratament. Costă 2 milioane de dolari, o sumă îngrozitor de mare pentru orice părinte. Există această posibilitate de a-l salva. Am ales să vorbesc despre acest caz pentru că eu am avut, în copilărie, o problemă rară de sănătate, de natură genetică. Și pot înțelege disperarea părinților și clipele grele prin care ei trec. Când primești un asemenea dignostic, nimic nu mai are valoare, nimic nu te mai bucură”, a declarat Irina Tănase.

„Mi-am asumat orice jigniri pe care mi le veți aduce în urma acestei expuneri. Consider că dacă după ce mă jigniți pe mine, îl ajutați apoi pe Robert, eu mă simt mulțumită. Eu nu îi cunosc familia. Am aflat despre copil din social media. Mi s-a părut super important să fim oameni, să avem suflet. Asta este tot ce contează acum. Sper să lăsați la o parte frustrările la adresa mea. Eu nu vă vorbesc în scopul de a obține nimic personal. Vreau doar să-l ajutăm împreună pe Robert prin aducea cazului în față. Sper să fie de ajutor”, a completat Irina.

Cei care vor să-l ajute pe Robert pot depune bani în conturile de mai jos:

https://www.gofundme.com/f/lifeforrobert
Paypal: [email protected]
Revolut: +40742562951
Cont ING Romania: RO74INGB0000999905441861
Nume: Irina Grabazei
Cont MAIB Moldova: MD30AG000000022593763260
Nume: Grabazei Irina

Revista Presei