Iubita secretă a lui Smiley. Nimeni nu a știut că cei doi au avut o relație. Reacția Ginei Pistol

11 mai 2021
Iubita secretă a lui Smiley. Nimeni nu a știut că cei doi au avut o relație. Reacția Ginei Pistol
Smiley, Filip, fratele lui Smiley și mama lor

Smiley și Gina Pistol formează astăzi un cuplu sudat, dar au trecut peste trei ani până când artistul să se afișeze public cu fosta vedetă Playboy și să o prezinte oficial ca iubită. După despărțirea de Laura Cosoi, acesta a evitat să mai discute despre viața sa sentimentală.

Puțini știu că Smiley a avut o relație de aproape un an cu o tânără, Raluca Netca. Despre ei a scris pe larg revista Ciao.

Fata era de profesie dansatoare și bifase colaborări cu Corina, Inna şi Antonia. Potrivit publicaţiei, apropiații au ştiut despre iubirea dintre ei. Cei doi au fost împreună chiar și la Paris, unde au petrecut mai multe zile romantice.

Gina Pistol nu vrea să discute despre fostele relații ale lui Smiley și se afișează mereu cu zâmbetul pe buze, ca o femeia sigură pe ea și liberă.

Ce spunea Gina Pistol despre relații

„Oamenii m-au catalogat ca fiind un om ghinionist în iubire, dar eu pot spune că sunt un om liber. Un om care atunci când a văzut că nu se simte bine în relația în care este a pus stop, chiar dacă au trecut câțiva ani.

Eu nu mă complac. Dacă ceva nu este pe sufletul meu și mă dezechilibrează ca om, nu mai pot să stau.

Mai bine sunt prietenă cu omul respectiv decât să stau cu dragul de a sta pentru că dă bine pentru ceilalți.

Nu am fost niciodată omul care să se fi visat mireasă, cu casa plină de copii, adică nu sunt genul acela. Dacă e să se întâmple primesc cu brațele deschise. Dar nu am simțit”, povestea Gina Pistol, care visa la o familie.

Aceasta a reusit in cele din urma sa-l cucereasca pe Smiley si sa-si indeplineasca cea mai mare dorinta. Cel doi sunt mai uniti ca oricand si au o fetita Josephine Ana.