Iulia Albu, dată afară de la PRO TV! Cătălin Măruță a fost de vină. Ce s-a întâmplat

de:
23 iun. 2021
Iulia Albu, dată afară de la PRO TV! Cătălin Măruță a fost de vină. Ce s-a întâmplat
Iulia Albu

Iulia Albu a fost dată afară de la PRO TV, iar vinovat de plecarea ei este chiar Cătălin Măruță, renumitul prezentator de televiziune. Totul s-a întâmplat din cauza podcast-ului în cadrul căreia disignerul a fost invitat.

De săptămâna viitoare, Iulia Albu nu va mai apărea în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde era gazda rubricii Marțea Neagră, colaborarea ei cu PRO TV luând sfârșit după patru ani.

Iulia Albu, dată afară din cauza lui Cătălin Măruță

Vedeta a anunțat plecarea sa pe rețelele de socializare. Ea și-a anunțat fanii că va începe un nou capitol, mulțumind echipei pentru cei patru ani petrecuți împreună.

”A venit momentul sa deschidem împreuna un nou capitol. Mulţumesc ProTv si întregii echipe La Măruţă pentru 4 ani frumoşi. Sunt mândra ca Martea Neagră cu Iulia Albu, proiect lansat pe www.iuliaalbu.com încă din 2016 si-a făcut debutul pe tv incepand cu 2018 si nu oriunde, ci la ProTv.

Va mulţumesc vouă, celor ce ma urmăriţi, si datorită cărora toate aceste lucruri au fost posibile. Ce urmeaza?”, a scris Iulia Albu pe Facebook.

Ce s-a întâmplat, de fapt, la PRO TV

Deși Iulia Albu anunță un nou capitol, surse media au declarat că disignerul a fost dat afară după declarațiile făcute în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță, referitoare la Cătălin Botezatu.

”Măi, lui Cătălin nu îi plac bărbații? Scuzați, pot să spun asta pe podcast? Te pupăm, Cătă, nu am zis nimic! Să ai o zi bună! Păi n-a spus el la tine la podcast?”, a declarat Iulia.

Cătălin Botezatu s-a arătat și el deranjat, mărturisindu-i acesteia că este răutăcioasă în continuare. Mai mult de atât, disignerul a încercat să aplaneze un conflict, ducând discuția într-o altă emisferă.

”Ai înțeles greșit. Tu ești răutăcioasă în continuare. Eu am spus altceva, că mă bucur că sunt iubit și de femei și de bărbați în aceeași măsură. Tu știi cum e să fii urât. Ești o femeie deașteaptă și frumoasă și cred că așa vei rămâne pentru binele tău”, a spus Cătălin Botezatu.

Situația în care Iulia Albu a fost dată afară pe seama unor declarații este asemănătoare cu cea a Danei Budeanu. Vedeta a fost concediată după ce a făcut mai multe comentarii referitoare la ONG-ul Dăruiește Viața.