Iulia Albu a postat o fotografie cu ea însărcinată. Cine este tatăl copilului

de:
08 apr. 2021
Iulia Albu a postat o fotografie cu ea însărcinată. Cine este tatăl copilului
Iulia Albu

S-a zvonit în ultime vreme că Iulia Albu ar fi însărcinată pentru a doua oară. Fosta soție a lui Mihai Albu a alimentat ideile fanilor după ce a postat o fotografie cu burtică de gravidă, iar mulți s-au întrebat cine este tatăl copilului.

Nu e de mirare că fanii s-au agitat atât de mult. Burtica Iuliei Albu era cât se poate de mare, iar fotografia nu avea nicio descriere. Totuși, adevărul din spatele postării este cu totul și cu totul altul.

Iulia Albu, însărcinată

Fotografia postată de Iulia Albu nu era una recentă, după cum mărturisește și vedeta. Aceasta a recunoscut că imaginea postată este din perioada în care aceasta era însărcinată cu fiica sa, Mikaela, a cărui tată este Mihai Albu.

De asemenea, vedeta a mai mărturisit că nu așteaptă un al doilea copil și nici nu are în plan așa ceva prea curând. Mai mult de atât, curiozitățile au crescut după ce disignerul vestimentar a venit la emisiunea lui Cătălin Măruță, într-o ținută foarte largă.

Este un caftan. Am vrut să fac o schimbare (…) Nu sunt însărcinată. Am postat o fotografie cu mine de când eram însărcinată cu Mikaela, pentru că ea a dorit lucrul acesta”, a mărturisit vedeta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Iulia Albu (@iamiuliaalbu)

Misterul din spatele fotografiei

Iulia Albu a spus și motivul pentru care a postat fotografia controversată. Fosta soție a lui Mihai Albu a povestit că fiica sa a fost cea care a încurajat-o să facă asta.

Vedeta a mai mărturisit că nu a vrut să creeze intrigi și nici nu a scris nimic în dreptul fotografiei. De asemenea, Iulia Albu i-a întrebat pe telespectatori dacă nu obișnuiesc să facă și ei acest lucru și consideră că nu e o problemă în a posta o amintire mai veche cu propriul copil.

”Mi-a spus: ‘mami, vreau și eu să văd o fotografie de când erai însărcinată cu mine’. Și eu am zis ‘ok’. Și a spus ‘de ce nu o postezi pe Instagram?’ Iar eu am postat-o, pentru că ea și-a dorit lucrul ăsta.

N-am spus că sunt însărcinată sau ceva. În schimb, voi fi însărcinată. Când? Veți afla în episodul viitor (…) Voi nu postați fotografii de când erau copiii mai mici? Asta nu înseamnă că au apărut alți copii”, a declarat Iulia Albu la emisiunea „La Măruță” de la Pro TV.