Piesa cu care Jador a ajuns pe locul 25 în lume și pe 3 în Austria! Este noul fenomen de pe Youtube

13 oct. 2020
Piesa cu care Jador a ajuns pe locul 25 în lume și pe 3 în Austria! Este noul fenomen de pe Youtube

Jador a dat lovitura cu noua sa piesă „Nu am somn de 4 zile”. În doar 24 de ore a ajuns pe locul 1 în trending pe Youtube România, dar a cucerit și mapamondul. Colaborarea cu celebra Carmen de la Sălciua și cu rapperul rapperul BlvckMatias i-a crescut popularitatea și la nivel mondial, ajungând în doar două zile pe locul 25.

În trei zile, cei trei artiști au strâns aproape 3 milioane de vizualizări și au reușit să cucerească publicul și din alte țări europene, clasându-se pe locuri fruntașe: locul #3 în Austria, #14 în Italia, #16 în Germania și #21 în Belgia.

Mesajul lui Carmen de la Sălciua

„Cred ca este cel mai frumos sentiment din lume să te simți atât de iubit de oameni și va mulțumim din suflet, atat eu cat și Jador, pentru ca ati adus colaborarea noastra, intr-un timp atat de scurt, pe locul 1 în Trending pe YouTube România și pe locul 25 în lume. Este o realizare mare, nu am cuvinte, și este o multumire sufleteasca ca am ajuns la sufletele voastre… si ca ne-ati urcat pe un piedestal, iar locul asta vi-l dorim din suflet vouă celor care ne iubiti și ne ascultați muzica.

Va iubim si va multumim inca odata pentru tot ceea ce faceți pentru noi, fără voi nu am fi ajuns aici! Avem cei mai minunati fani! Pe aceasta cale țin să-i mulțumesc din suflet producatorului meu Florin Nek, omul care a crezut in mine si caruia ii datorez totul. Multumesc Nek!”, a declarat Carmen de la Sălciua.

Conform apropiaților celor doi artiști, aceștia ar fi devenit foarte apropiați în urma clipului pe care l-au filmat împreună. Ipostazele tandre se pare că au aprins ceva flăcări de iubire și s-ar putea ca în scurt timp să primim vești despre o relație între ei. Carmen de la Sălciua este fosta soție a lui Culiță Sterp. Divorțul a fost intens mediatizat.