Jador, o vedetă de la Antene și o sportivă de performanță completează lista Faimoșilor la Survivor România! Kanal D a pregătit un sezon super spectaculos

24 dec. 2020
Jador, o vedetă de la Antene și o sportivă de performanță completează lista Faimoșilor la Survivor România! Kanal D a pregătit un sezon super spectaculos

Așa cum VoxBiz.ro v-a anunțat încă de acum câteva zile, printre vedetele care au semnat cu Kanal D, se numără și celebrul Jador, regele Youtube-ului. Manelistul a devenit celebru după ce a participat în show-ul matrimonial Puterea Dragostei, difuzat tot de postul turc de televiziune.

Imediat după ce acesta a ieșit din competiție numărul cântărilor au explodat și înainte de pandemie ajunsese să câștige și 50.000 de euro pe lună. Pandemia a redus considerabil bugetele, așa că și el și Culiță Sterp au acceptat provocarea Survivor România și promit spectacol total.

Jador este mare surpriză de la Survivor România

Mi-am dorit  sa intru in competitia pentru ca vreau sa ma redescopar, sa-mi pun gandurile in ordine, sa imi dau seama care sunt oamenii pe care ii iubesc si care ma iubesc. Sunt convins ca voi vedea viata cu alti ochi cand ma voi intoarce, pentru ca noi, oamenii, in general, nu punem pret pe ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Sper ca Dumnezeu sa imi ofere acolo sprijin fizic si psihic. Va fi ca un post pentru mine aceasta experienta”, a declarat Jador.

Majda Aboulumosha a fost prezentatoare Antena Stars

Ultimele două vedete de pe lista Faimoșilor sunt Majda Aboulumosha, care a fost obligată să demisioneze de la Antena Stars, unde prezenta o emisiunea și Simona Hapciuc, cunoscută din sitcomul Trasnitii. Ea are o experienta indelungata in industria sanatatii si fitness-ului, dupa 12 ani in care a practicat kickboxing.

Majda și Simona Hapciuc, ultimele două vedete din echipa Faimoșilor

Intotdeauna m-am gandit ca totul se intampla cu un scop in viata, iar acum simt ca scopul meu e sa dau tot ce e mai bun. Sunt o fire puternica si consider ca o sa-mi depasesc limitele si o sa descopar foarte multe lucruri. Imi place sa lucrez in echipa si simt ca o sa luptam impreuna ( n.r. – referire la  echipa Faimosilor)  sa  fie bine. Sper din suflet  ca emotia ca pe care o simt sa ajunga la inimile celor ce ne vor urmari”, spune Majda.

Simona Hapciuc a fost actriță în Trăsniții

“Sa fiu o supraviețuitoare, nu a fost niciodata o opțiune pentru mine, ci o obligație de a ma ridica singura din toate mizeriile in care am fost lasata. De la a dormi pe strazi și a sta nemancata cu zilele, pana la a-mi forma acest caracter care a dus  la a fi o mama minunata si o sportiva complexa. Am reușit sa le fac pe toate, iar participarea la este un test final, prin care voi aduce rezistența mea fizica si psihica la cel mai inalt nivel pentru a-mi dovedi in primul rand mie ca eu pot orice”, spune Simona Hapciuc.