Jador rupe tăcerea. Motivul pentru care nu are o relație: cine este singura femeie pe care a iubit-o

de: Ana Toma
02 sept. 2020
Jador rupe tăcerea. Motivul pentru care nu are o relație: cine este singura femeie pe care a iubit-o

Jador rupe tăcerea. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a mărturisit motivul pentru care nu are o relație și de ce se ferește să cunoască noi femei în viața sa. Fanele sale vor rămâne șocate la aflarea veștii. 

Jador nu este o fire timidă așa că s-a decis să-și lămurească fanii cu privire la viața sa intimă. În ultima emisiune difuzată pe ”Antena Stars”, artistul a vorbit despre lucrurile pe care toți le așteptau.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei susține că principalul motiv pentru care nu are o prietenă în momentul de față este că nu a găsit o femeie serioasă, așa cum și-ar dori el, care să-i stea alături.

”Nu am o relație în momentul de față. Nu sunt fete de casă, doar se dau la mine multe, nu ca oi fi eu mare frumos, le trebuie că sunt eu Jador, că am un mușchiuleț, că am o pătrățică, că am două milioane aici și de asta nu stau cu niciuna”, a declarat Jador.

Singura care i-a fost dragă

În aceași serie de declarații, artistul a mărturisit că în urmă cu cinci a existat într-adevăr o fată care i-a fost dragă și îi este în continuare, dar din păcate, cei doi au mers pe drumuri separate.

Potrivit cântărețului, această fată misterioasă l-ar fi cunoscut înainte de celebritate, iar acest lucru face și diferența.

”Am una de mi-e dragă, dar sunt despărțit de ea de mult timp. E singura care mi-a fost dragă. Am mai iubit fete, dar aia mă știe de înainte, de acum 5 ani”, a mai mărturisit Jador.