Jador, traumatizat după Survivor România. Ce a pățit, de fapt, în competiție: ”A fost foarte foarte urât”

de: Ana Toma
06 iun. 2021
Jador, traumatizat după Survivor România. Ce a pățit, de fapt, în competiție: ”A fost foarte foarte urât”

Jador a părăsit competiția Survivor România în urma unei accdentări, însă artistul nu-și amintește cu prea mare plăcere tot ce a trăit în perioada pentrecută în Republica Dominicană.

Experiența Survivor România a fost cumplită pentru Jador după recunoaște și el. Artistul susține că momentele unice trăite au fost suficiente și nu s-ar mai întoarce niciodată.

Jador nu vrea să mai audă de Survivor România

Artistul nu a dat detalii despre momentele trăite, însă clar este că ceva l-a marcat suficient de mult astfel încât acesta nu s-ar mai întoarce nici în ruptul capului înapoi.

”Sincer, nu m-aș întoarce niciodată, pentru că am trăit niște momente cumplite, pe care nu aș vrea să le mai trăiesc, sunt momente unice și vreau să rămână așa”, a mărturisit cântărețul.

Mâncarea a fost și ea un lux la Survivor România. Jador povestește că toți concurenții au murit de foame pe tot parcursul competiției. Acesta susține că probabil, dacă s-ar da mâncarea, poate s-ar mai întoarce la un momendat.

Au fost foarte cumplite și nu mi-aș mai dori să trec printr-o astfel de experiență. Poate doar dacă aș mânca. Dacă aș mânca măcar puțin, pentru că nu am mâncat deloc, stomacul mi s-a micșorat”, a povestit Jador, la Kanal D.

Motivul pentru care Jador a renunțat la competiție

Niciun cuvânt de laudă nu a venit din partea lui Jador în legătură cu Survivor România. Artistul și-a mai amintit și de momentele în care a stat la spital și și-a revenit cu greu.

Artistul a fost eliminat din competiție chiar din cauza accidentărilor sale. Jador nu mai putea intra pe teren, medicii l-au sfătuit să nu se chinuie prea mult, așa că s-a întors în țară.

Am stat la spital, nu am simțit atât de mult Survivor în ultimul timp. Când eram în competiție propriu-zis, a fost foarte urât, foarte nașpa, a fost cumplit pentru mine”, a mai spus artistul.