Jenant! Ce pensie încasează Mirabela Dauer după zeci de ani de activitate. Este sub orice critică

Mirabela Dauer

Mirabela Dauer a avut o carieră impresionantă în industria muzicală. În aproape 50 de ani de activitate, artista i-a bucurat pe români cu piese inedite, însă pensia pe care o câștigă este una destul de jenantă.

După zeci de ani în industria muzicală și după ce a încântat mai multe generații cu piesele sale, Mirabela Dauer nu se poate lăuda cu o pensie prea mare, însă nu se plânge deloc de acest lucru.

Artista a mărturisit în urmă cu ceva timp că încasează o pensie de 760 lei, însă nu îi pare rău.

“Probabil ca atata meritam si atat mi-au dat. Ce mare branza? M-am vaitat eu vreodata? Si nici n-am sa ma vait. Mie nu-mi place sa ma vait”, a mărturisit Mirabela Dauer, conform voceabanilor.ro.

Sunt oameni și mai săraci

Vedeta a mai povestit că se bucură de viață și nu are nicio plăcerea în a se plânge pentru banii primiți. Ea este de părere că există oameni care încasează și mai puțini bani, iar ei nu se plâng de acest aspect, așa că cel mai imporatnt lucru rămâne ”să ne facem sufletul frumos”.

”Asta e. Ma duc, muncesc, alerg, cant frumos. Vine lumea la spectacol si asta e. Nu imi place sa ma vait pentru ca vreau sa-ti spun o chestie.

In tara ast sunt oameni mult mai amarati ca noi, inmiit mai amarati ca noi. Si lumea ne iubeste asa cum suntem noi, sa venim la televizor sa cantam, sa facem haz de necaz. Lumea nu trebuie sa stie amaraciunile noastre. Venim aici sa ne vaitam si sa plangem? Nu. Venim sa facem sufletul frumos. Sa ne iubeasca lumea asa cum suntem”, a mai spus Mirabela Dauer.

Revista Presei